Laiskasti päivittelen blogia, Miilun kanssa jatkettu puuhailuja samaan malliin kuin tähänkin asti. Eppu on ollut  vähän levossa, ensi viikolla mennään Piiralle hoitoon ja toivon että ehkä löytyisi vastauksia jalkaongelmaan sieltä tai ainakin ehdotuksia, että mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä tai tutkia.

Eilen oltiin Miiluskan kanssa Lentsun tavoitteena TVA pennuille ja nuorille koirille-päivässä. Oikein hyvä päivä oli ja penskat jaksoi hienosti koko päivän :)
Aloitettiin seuruulla jossa ohjaaja taaaas käveli miten sattuu ja tuijottaa koiraa. Miilulla hyvä kontakti ja paikka mutta loittonee hieman joten nyt tarkkana palkka paikan kanssa. Haetaan sitä että koira haluaa olla jalan vieressä.
Ruutu näytettiin miten ollaan tehty kosketusalustan kanssa ja meni ihan ok. Sitten kun Lentsu käski miut seisomaan (kun jostain syystä oon kosketusalusta treenissä jäänyt kyykkyyn)  ja rintamasuunta ruutuun päin niin sitten se vasta etenkin hienosti :) Nyt matkaa rohkeasti ja motivaatioruutuja kosketusalustaruutujen lisäksi ja vihjesana+käsky käyttöön. Miilu tarjosi hienosti jo tyhjään ruutuun menoakin siinä kun juteltiin Lentsun kanssa.
Nouto ihan jees, nyt heitettiin kapulaa kauemmaksi ja toi kivasti. Nyt sitten vauhtinoutoja sekä sivulla kapulan nostoja, alkuun seinän vieressä kun nyt heittää itseään eri asentoihin eikä pysy sivulla.
Paikkallaanolo+luoksepäästävyyttä, ihan jees luoksepäästävyydet ja paikkamakuu ok ja pieni hetki, nyt kotona treenaamaan tässä aikaa enempi ja vaikeuttamaan. Ryhmämakuissa sitten varovaisesti edetään ja haetaan onnistumista.
Luoksetulo ihan ok, vauhtiluoksetuloja sekä stoppeja vois ruveta tekemään nyt tehtiin pallon heitolla vähän jo seisomaan-stopin alkeita sekä maahanmenojen alkeita.
Jäävät vapaamuotoisesti tehtiin asentoja, seisominen parempi tällä hetkellä. Istuminen ja makuu hitaita vielä.
Merkki käytiin läpi miten merkkiä lähetään opettamaan. Merkin taakse ei viedä mitään lelua/namia/alustaa jotta vältetään ruudun merkkien kiertämiset. Nyt tehtiin niin että kävin bilettämässä merkin takana ja takas Miilun luokse ja sitten lähetys merkille, stop ja pallon heitto ja siinäpä se :D

Nyt sitten vaan touhuamaan :))