Hellettä hellettä. Ihanan lämmintä Cool mikähän mulla on kun ennen oon aina inhonnut hellettä..
Eppu aloitti ja teki seuruuta pienen pätkän joka jees, yli-innokasta ja pikkasen liian edessä mutta miusta jees. Miusta on kuitenkin aivan ihanaa että Kirppu tykkää noin kovasti seuruusta, joten en hirveästi nyt jaksa nipottaa siinä etenkin kun ylempien luokkien muissa liikkeissä meillä on paljon hommaa vielä joten seuruukin varmasti kerkeää tässä hioitua ennen kuin voittajaankaan päästään. Liikkeestä maahanmenossa taas seisomaan jäi ekalla kerralla josta tuplakäskyllä maahan, sen jälkeen seuraavat ok. Luoksetulo melko ok, takapalkka sekä käsi+ääni, tätä muutama toisto ja keskenhän tää on nyt aikalailla. Yks nouto loppuun, tosi jees.
Kerttu teki ruutua,(oikealla) jossa matala merkki+pitkä nurtsi oli tänään hankala ja Kerttu läähätti vaan kuumissaan. Sitten onnistuneet merkit ja palkat niistä ja sitten seuraava ongelma eli ruutu jossa meni hyvin ruutuun mutta piru vie kun sen pysähtyy ja kiepsahtaa niin vauhdilla että on ihan oikeassa reunassa. Sitten hinkattiin ihan läheltä ruutuun keskelle menoa. Hinkkaus oli huono idea tällä helteellä ja olikin tyhmää ottaa vielä ohjattua siihen perään koska se meni ihan läähättämiseksi vain, merkille suht ok mutta kapulalle mentiin silleen laiskasti roiskaisten, blääh.

Illalla taas lenkin jälkeen vielä iltapalaksi pienet reenit.
Eppu teki seuruuta pienen pätkän, ajatukset käännöksissä jotka teki upeasti ja hyvin toimii mun pieni lisäapu vasemmalle käännökseen joka nyt hieno sitten sen ansiosta :). Liikkeestä maahanmeno, kisamaisena, tää oli nyt superhieno! Luoksetulon stoppia, pelkästään opetellaan nyt käsimerkillä stoppausta ja siitä pallon heitto taakse palkaksi toisella kädellä, aikas kivalta näyttää ja nyt on selkeämpi tämä Epulle kuin valeheitot tai vale- pallon jättö taakse. Sitten vielä liikkeestä seisominen joka hyvä. 
Kerttu sai levähtää juoksun jälkeen kentän reunalla, kyl siitä huomaa selvästi ettei fyysinen kunto oo vielä niin hyvä kuin Epulla ja ei niin jaksa painaa lenkillä, mutta kyl se sieltä pikkuhiljaa alkaa nyt nousemaan :)