Mun oma sairastelu on vähän haitannut nyt treenailuja. Tänään käytiin Kupittaalla treenaamassa kun kyläiltiin Turussa. Huonosti nukutun yön jälkeen ois pitänyt jättää treenit ehkä väliin sekä asiaa ei auttanut se että treenien suunnittelu unohtui...
Eppu teki noutoleikkiä ja muutaman kisamaisen, nämä kivat. Merkkiä targetin avulla, jees. Ruutua kosketusalustalla, tää näyttää nyt kivalta ja on edistynyt huimasti. Seuruun kamaluudesta on nyt videotodisteetkin, liian edessä ja liian väljää, ja juu ei tää nyt yllätyksenä tullut.Tää ei vaan edisty nyt mitenkään joten taidetaan palata nöyrästi treenissä taaksepäin ja jospa se siitä hyväksi tulisi.
Paikallaanolo meni suht ok, pientä ääntelyä ja hieman kyynärät nousi melko lopussa jolloin kävin käskyttämässä paremmin maahan. Hienosti pikku Kirppu jaksoi touhuta ja keskittyä vieraassa paikassa.
Kerttu oli vahtinut koko yön vieraspaikassa meidän kaikkien nukkumista ja ei oikein keskittynyt väsyneenä. Joten seuruuta muutama askel ja lähetys merkiltä ruutuun kosketusalustalle.

Kiitokset treeniseurueelle :)