Sokerista :P Eppu tänään harkkakisakurssilla Järvenpäässä, kaikki mänt hyvin kunnes alkoi satamaan vettä ja eihän silloin voi tehdä mitään ja jos maahan pyydetään niin pitää huutaa vastaan.

Eppu teki seuruun, ihan jees mutta ajoittain painoi ja muutama peruasento liian edessä (korjasi kyl itte takas). Liikkeestä maahanmeno oli Superhieno! Luoksetulossa jätettiin salaa takapalkaksi pallo, ja oli kyl hieno seisomaan stoppi ja siitä vapautus taakse ylläri-palkalle. Kaukoissa pallopalkkaus kostautui, 2 ekaa vaihtoa ok ja sit meni levottomaksi.

Sit tehtiin itsenäisesti noutoja, pikkuhiljaa paranee ja pitää kokeilla vielä pienemmän kapulan kanssa tätä. Kaukot oli hienot sitten kun tehtiin vielä uudestaan.Sitten tosiaan se paikallaanolo joka meni ihan pipariksi kun alkoi satamaan, nyt pitää oikeasti mennä leikkimään sateella ulos enempi.

Kerttu pääsi mukaan ja teki seuruun, ihan suht ok mutta nyt tehotreeniin juoksun ajoittainen väljyys ja täyskäännösten väljyys. Luoksetulo paloiteltuna, tosi hieno. Kaukot ihan ok, pientä ennakointia alkuun mutta sitten teki paremmin.

Eilen eli sunnuntaina, koirat pääsi taas mukaan kun olin kouluttamasa Talin kentällä, Eppu sai nukkua autossa ja Kerttu pääsi demoamaan puunkiertoleikkiä kentälle. Illalla koirahierontakurssilla sitten Eppu mukana, oli mukavaa nyt oppia kädestä pitäen mitenkä oman koiransa hieroo ja venyttelee :)