Iltatreenit Kertun kanssa
Aloiteltiin paikallaan istumisella jonka aikana rakentelin kenttää. Kerran huomautin nuuskuttelusta muuten ok. Seuruuta alkuvirittelyt joka kerta, tehtiin vaihtelevasti 1 askelta+palkka, pelkkä pa+valmis ja palkka siitä ja sitten pari lyhyttä suoraa  5-10 askelta ja palkka. Sit vielä pa-jumppaa ja loppuun palkkaa pelkästä pa+valmis.  Ohjattua alkuun useita toistoja pelkkää merkkiä,alkuun suorapalkalla ja sitten myös viiveellä menivät kivasti. Sitten vein K merkille ja lähetin vasenta hakemaan, tosi jees. Näkee kyllä että epävarma on mutta lähtee hienosti menemään. Onnistuneet toistot tätä :) Loppuun vielä merkki treeniä samaan tapaan kuin alussa. Ruutu vasemmalla, selvästi vaikeampi. Mä tyhmä jätin myös ohjatun kapulat kentälle joten ne selvästi teki K epävarmaksi siitä mitä tehdään ja haki alkuun kapulan vasemmalta. Noh,kapulat poikkeen mutta selkeesti vaikea hahmottaa ruutu vasempaan lähetyksessä joten suosiolla mentiin lähemmäksi ruutua jolloinka onnistui ihan ok ruudut ja heitin sukkapalloa ruutuun palkaksi. Tässä kans loppuun vielä merkkiä erikseen. K on niin innoissaan ohjatusta ja ruudusta :)
Loppuun tunari mega-palkkana iltaruoka kupissa, oli selkeesti aika supermega ja nälkä kova kun ei meinannut malttaa tunnaria tehdäkään juos vaan kapuloille ja takas sivulle. Helpotin sitten niin että mentiin reilusti lähemmäks, ja kauemmaks samalla ruuasta, jolloin ihan ok tunnari. Otti hienosti oman ja toi reippaasti, mut oli vähän hätäisen oloinen. Mutta toisaalta, palautus onkin ollut se ongelma joten vauhtia nyt ainakin tällä tulee siihen ;) Nyt oon vapauttanut takapalkalle kun on tuomassa, pitää alkaa tekee myös niin että vapautus vasta sivulla luovutuksen jälkeen.
Eppu-Kirppu ei ollut Kertun treeneissä mukana, mutta tehtiin erikseen iltalenkillä seuruuta joka kivaa ja vauhdikasta. Sitten seisomista liikkeestä, jälleen, joka nooh,, onnistuu vaihtelevasti. Sitten Kirppu-piru roikkui hampaillaan takissa ja hihassa kun ois halunnut tehdä enemmän ja tarjosi vähän väliä pellolla sivulle tuloja. Kiva että intoa piisaa, mites sitä sais pikkasen laskettua? ;)