Pitkästä aikaan oltiin Kertun kanssa ohjatuissa treeneissä, käytiin Riitan luona yksärillä tsekkaamassa onko mitään edistystä tullut syksyn jälkeen ja miltä voittajan liikkeet näyttää.
Ihanaa oli kuulla että edistystä oli tullut paljon ja että liikkeet sujuu, nyt pitää vaan saada kokonaisuus kuntoon eli Kertun ylimääräiset harhailut kehässä kuntoon. Kisamaista treenailua pitää alkaa tekemään enempi sekä harjoitellaan että Kerttu odottaa kehässä istuen väliajat josta kutsun sivulle. Palkkiosanan käyttöä mun pitää harjoitella, etenkin sitä että se tulee ennen kuin mun kädet liikkuu minnekään ja että sitä voin käyttää vaikka ei aina palkaksi tulisikaan muuta kuin kehuja ja seuraavaan liikkeeseen pääsy.
Seuruu: Hyvää, mutta kuten tiesinkin se alkuun on huonoa josta paranee hyväksi. Tätä nyt kuntoon, tehdään perusasento-jumppaa jotta innokkuutta sekä skarppausta tulisi enempi heti alkuun,sekä muutenkin kiinnitetään tähän enempi huomiota. Virittelysanaa tähän sekä voisin ottaa kehään mennessä (jos olen nopea) niin muutaman sivuaskeleen ennen kuin mennään seuruuseen jotta 'herää'. Sekä myös voisin ennen kehään menoa ihan kunnolla virittää kierroksia koiraan kun se sen kestää ja vaan tekee paremmin jos on kunnolla vireessä.Tän huomas hyvin tänään, kun Kerttu teki treenin edetessä vaan paremmin ja innokkaammin koko ajan joten todellakin tuntuu olevan hitaasti lämpiävä vaikka kyl reviteltiinkin heti alussakin narulla.
Liikkeestä istuminen: Tosi hyvä. Takapalkkaa kokeiltiin jotta saatais vaihtelua ja vielä enempi vahvuutta istumiseen kun on voimakkaasti ennen tarjonnut sitä seisomista helposti.
Luoksetulo: Hienot! Takapalkkaa voi käyttää tässäkin vaihtelun vuoksi sekä jatketaan puunkierto-leikkejä.
Ruutu: Superit! :) Ainut vaan, että kylmä ja märkä maa niin kohotteli taas kyynäriä, joten vahvistettiin erikseen vielä ruudussa maahanmenoa sekä maassa oikeassa asennossa pysymistä. Tässä nyt napakampana jatkossa sekä palkataan paljon.
Tunnari: teki sen perinteisen virheen, eli otti oman ja jäi seisoo kapula suussa Riittaa tuijottaen (yleensä syö kapulaan samalla mutta nyt ei ollut sitä) josta toi lisäkäskyllä. Selvästi osaa nenätyöskentelyn sekä ottaa oman, nyt treenataan palautusta kuntoon lisää. Tehtiin niin että takapalkkana ruokakipossa namia jolle vapautus kun löytänyt oman. Toimi jo nyt hienosti.
Kaukot: Vaihdot jäykät, tehtiin takapalkalla jota kyttäsi hieman tänään. Nyt tätä jäykkyyttä poijes sekä heitän namin koiran yli palkkiosanan jälkeen.
Metalli: Todella hyvät, menee hienolla vauhdilla ja tarttuu innokkaasti. Mä vaan haluan että palauttaa laukalla joten tehdään innokkuus-treeniä palautuksiin.