Miilu (7vko4pvä) tänään on mun sairastelun vuoksi jälleen vietetty päivää rauhallisesti, mutta sisällä leikitty ja hienosti tuo mulle lelun takas, jotta leikki jatkuu ja leikki sujuu tosi kivasti, joten tää etenee hienosti. Pientä temppuilua, kasia ja ympäriämpäriä. Sivulletuloa ja ulkona kävelyllä palkkailin kontaktin ottamisista. Tänään vielä koko porukalle vikat annokset Axilurit niin sitten on koirat taas madotettu. Tänään lenkin yhteydessä taas mukavia lapsia ja aikuisia tavattu. Metsäretki tehtiin tänään tuohon lähimetsään, vähän kiipeiltiin pienelle kalliolle ja sitten pientä piiloon menoa joka ei ollutkaan niin helppoa kun Miilu tulee niin lähettyvillä koko ajan :) Illalla käytiin pienellä ajelulla jälleen, meni hyvin :)

Kerttu ja Eppu treenas lähikentällä tänään. Teemana ohjattu nouto. Eppu aloitti, vein merkille ja siitä lähetykset kapulalle, vasenx2 ja oikeax2, nämä meni upeasti. Vähän epävarman näköisenä meni kapulaan päin mutta varmistui sitten kun hokasi että juu ihan oikein teen. Merkit hävyttömän huonot molemmilla koiralla joten molemmat sai vuorollaan hinkata merkkiä, Eppu alkuun teki kapuloilta pois päin kun kapulat häiritsi liikaa. Kerttu leiskautti hienot ja varmat noudot, merkillä tosiaan ennakoi pysäytystä, joten tehotreeniä siihen nyt vaan.

Kertun treenaamista aion jatkaa jo sen mielenterveydenkin takia, mutta kisaaminen on nyt isosti auki. Kerttuhan on keksinyt kisoissa tehdä sitä että nousee seisomaan paikallaanmakuun aikana, joten mitä enemmän saa kisoissa nyt toistoa siihen nousemiseen niin sen pahempi. Eli pitää pohtia lähdenkö opettamaan paikallaanolot kokonaan uusiksi ja sitten pitäisi saada Kertulle kehässä olosta se isoin juttu kun nyt se pyrkii kisakehästä pois palkalle kun joskus vuonna kivi ja kuokka oli se perkeleen reppupalkka käytössä :P Sekä pitää käydä hierojalla tsekkaa selkä taas ja mahdollisesti akupunktiota taas. Ajattelin aloittaa esineruutu+jälkitreenit Kertulle (ja Epulle), jotta tulisi vaihtelua ja vähän rauhoittumista ja keskittymistä, hope so vai dream on ;) .
Mutta joo, treenataan nyt ja katellaan sitten tulevaisuudessa meneekö Kerttu vielä kisaamaan vai tehdäänkö vain omaksi iloksi :)

Miilu mettäretkellä, ja tää oli se onnistunein kuva eli vauhtia on vähäsen :D

Sitten tuli uni, vauvamassukka