Eppu-Kirpun päivätreenit, yllätyksiä täynnä :) Näköjään mun huolellisuus ja hidas eteneminen treenauksessa on kannattanut ;) Olin siis aika yllättynyt että liikkeet sujuukin jo näinkin hyvin.
Paikallaanmakuu edelleen palkkaan aika tiheään, ollaan rauhallisessa makuussa päästy about 10m matkaan ja about 30sec aikaan, ääntely tulee helposti ja pientä ähkintää vielä helpommin joten edetään tässä tosi hitaasti. Ehkäpä joskus tää onnistuu sit täysin jotta vois kisaamaankin mennä..Jännä sinänsä että helpommin ääntelee kotikentällä kuin vieraalla (esim. Järvenpäässä), hmmm..
Seuruu halusin nyt ekaa kertaa katsoa miten kestää pidemmän pätkän, ollaan tosiaan pieniä pätkiä treenattu kun en oo halunnut tehdä samoja virheitä tässä kuin Kn kanssa aikoinaan, sekä juoksu-osiota myös ekaa kertaa. Nyt ei mitään nameja nyrkissä enää vaan palkkasin taskusta välillä. Kirppu teki tosi hienon seuruun! Kontakti pysyi hienosti koko seuruun ajan  ja juoksupätkät oli uppeet, paikka+kontakti pysyi hienosti. Muutama vino perusasento perusseuruussa oli ja joissain paikoissa pikkaisen paikka hairahtui hieman liian eteen mutta kokonaisuutena näyttää oikein hienolta. Käännökset oikein hienot. Jee!:) Liikkeestä seisominen tein ekaks ilman takapalkkaa ja onnistui hienosti. Toistoja kolme kertaa lisää narulelu takapalkkana, oikein hienot. Liikkeestä maahan aikas super kiva :). Luoksetuloa kävin useasti palkkaamassa pysymisestä ja lopuksi koko liike, oikein hieno.
Loppuun vielä muutama liikkeestä seisominen takapalkalla, jotka hienot sekä paikallaanmakuuta samaan malliin kuin treenien alussa.
Nyt sit pitää laittaa treenilistalle muistutukseksi hypyn treenaus, avon kaukot, luoksetulon/puunkierroissa stoppaukset, ruututreenin jatkaminen sekä noudon alkeiden kunnolla aloittaminen.