Kertun kanssa harkkakisakurssilla.
*Istuminen+paikallaanmakuu olivat ok nyt, ei myöskään liikkurista ottanut häiriötä. Meidän vuorolla otin
*Luoksetulon
jossa palkkasin seisomisen, alkuun otti häiriötä läheltä parkkikselta lähtevistä autoista joten meni 2 tule käskyä ohi, sen jälkeen ok ja ok stoppi. Muistutusmerkintä: Häiriötreeniä niin, että joku käskyttää koiraansa/tekee noutoa yms sekä häiriöitä muutenkin enempi luoksetulossa jotta ei Klla katkee ajatukset siellä mun kävelessä pois.
*Ruutu (vasen) jossa pallo ylläriksi ruutuun, hahmotusvaikeuksia tänään merkille sekä ruutuun, oli pitkä nurmikko ja matalat merkit,  autoin menemällä lähemmäksi merkkiä sen jälkeen ok ja otettiin vielä toistona kisamaisena ja pallo ruudussa joka hyvä. Muistutus: Pk-tyyliin eteenmenoja (jopa 20m-30m päähän) jossa merkin luona esim. lelu, jotta saisi luottamusta siihen että 'merkki' tarkoittaa että ampuu täysillä suoraan eteenpäin kunnes huudan 'seiso'.
*Metallihyppy
vähän hölläsi otetta luovutuksessa, kun vein kädet kapulaa kohti mutta otti hyvän otteen kun vedin käsiä kauemmaksi. Muuten hyvä. Treenaa: kehuja hurjasti kun tarttuu kapulaan, metallin heittoa merkkien ja ruudun yms häiriöiden lähelle.
*Tunnari
hienot vauhdit mennen tullen, kapuloilla tsekkasi ylimääräisen rundin vielä ennen palautusta muuten hyvä.Muista: treenaa vaikka 2-3 kapulalla jotta tulee itseluottamusta ja vähenisi tarkastaminen.
*Kaukot otin vain kisamaisen jätön ja sitten palkka. Ekalla kerralla kohotti kyynäriä ilmaan kun kävelin pois joten uusinta jolloin hyvä. Muista: Kyynärät katso!!
Loppuun vielä * Istuminen+paikallaanmakuu Istuminen jälleen hyvä. Makuussa nousi istumaan kun olin kehän reunalle kävellyt, joten uusiksi jolloinka ok.

Eppu-Kirppu treenasi tänään Alon hyppyä, alkoi menemään oikein hienosti :)