Seuruu. Liisan mielestä tämä ei paha, veikkasi että 8 tulisi voissa. Ite sitä mieltä et 6-7, perfektionisti... Toisaalta ihan positiivista koska ei mun mielestä oo valmis vielä ja jos tosiaan ois 8 arvoinen nyt niin ehkäpä siitä viel ihan hyvä tulee. Käännöksissä pudottaa kontaktin sekä ajoittain suorallakin. Juoksuosiot todella väljiä, näitä treenattava etenkin käännöksiä. Sivuaskelissa myös vähän epävarman oloinen mutta nätit siirrot tekee silti.

Kerttu oli oudon jähmee, jos ois kohtu viel niin luulisin että juoksut on tulossa. Sellainen heräteltävä, oli menossa repulle joka liikkeen jälkeen joten ens kerralla reppu jää kauemmaksi tai jopa autoon. Teemu oli antanut aamuruuan vaikka tarkoitus oli ettei olisi saanut sekä treenattiin pitkästä aikaa puolilta päivin jolloinka on tottunut nukkumaan yleensä... Mut silti ois pitänyt olla intoa paljon enempi vaikka ois miten uniaika! Mikä lie sillä nyt oli....Liisakin sanoi että tarkkana se on ja tekee ihan nätisti mut jotenkin jäässä koko koira...

Luoksetulossa ongelmia tällä kertaa. Ei meinannut lähteä tulemaa. Nous seisoo ja ihmetteli. Voi olla että napakka 'odota' käskyn käyttö kotona&lenkillä saa aikaan sen että kun käytän sitä tässä jättäessä sen niin empii saako tulla vai ei. Tai sit se makuu on sillä nyt vahva, kun jouduin siinäkin vähän napakammin komentaa yks päivä kun lenkillä treenasin paikallaanmakuuta ja nous pari kertaa, luuli että jätän sen metsään...Maaahan meno menee välillä läpijuoksuksi. Tätä pitäis nyt alkaa ihan oikeesti treenaa.,

Ruutu teknisesti kohdillaan. Meni vaan aivan liian hitaasti mun mielestä sinne. Joten tehtiin vaan vauhti ruutuja palkalliseen ruutuun sekä sit tyhjään niin että heitin patukan ruutuun. Ihan jees sit lopulta.Jälleen tosin treenattiin vaan sitä ruutuun juoksua. pitää sitä loppuosaakin treenata!

Tunnarissa: Nurtsille eka satsi meni ihan sekaisin, nosti mitä sattuu. Liian vaikea selvästi, nurmikko oli tosi korkea siinä ja ekaa kertaa joku toinen laittoi kapulat. Uusinta asfaltilla, meni hienosti mutta jälleen metrin päässä ennen mua pudotti ja tuli sivulle jolloinka komensin nostamaan ja sit uudestaan sivulle. Sit tehtiin lopuks vaan tunnarin nostelua maasta jotta sais sen pudottelun pois.

Metalli: Onnistuu! :D Tosin vauhtia ja intoa viel lisää pitää saada.Mut vihdoinkin jo se pahin osuus eli nosto ja nouto onnistuu.

Kaukoissa: Jähmeys näkyi näissäkin. Alkuun eka vaihto aina vasta tokalla käskyllä. Muuten teknisesti meni oikein ja lopulta saikin sit kaikki putkeen. Matkaa 13metriä.

Paikallaanmakuu 5 min ja piilossa: Pysyy ja kunnossa on.

Liikkeestä istumisessa: Apua tarvii viel. Pitäisköhän jotenkin viel saada selkeempi käsky tähäm :raaps:

Liikkeestä maa+seiso: Maahan menossa pitäis saada putoamaan sinne maahan, nyt liikkuu oman mitan verran kun valuu sinne maahan, sais menee hissillä niin ois hyvä... Seiso taas napakka ja jees.

Eli.Muistilista: Seuruussa käännöksissä kontaktin pito ja muutenkin lisävahvistetta kontaktiin pitkällä suoralla, juoksu+käännökset, Skarppina heti alusta nyt paranee loppua kohti mut haluun että ois hyvä alusta loppuun. Liikkeestä istuminen. Luoksetulo+pysäytykset, intoa lähtöön. Metalliin vauhtia, sama vauhti saatava menoon ja tuloon. Paikallaan istuminen! Liikkeestä maa, putoominen? Idarissa kostautuu muuten.Kaukoja sujuvaksi, matkojen vaihtelu, extrapalkkoja ekasta vaihdosta.Ruudun loppuosa! Eri vuorokauden aikoina treenailu ja eri sääoloissa ja paikoissa!