Kisat takana, hirmu hyvä fiilis kisasta vaikka pisteet nyt ei riittäneet mihinkään tulokseen.Kehässä oli todella kivaa ja koira oli kuulolla hienosti. Huomaa kyllä eron, että kesällä koira oli kipee ja nyt ei.
Kylmä maa veti meiltä pisteitä, mut sepä oli tiedossa jo että niin käy. Tarkoitus olikin mennä katsomaan tuo kisakäyttäytyminen kesän jälkeen. Mut kyl se silti pikkusen harmittaa että niin pieni asia pistää koko liikkeen nollille, eikun vaan karaistamaan koiraa
Sit pisteet ja seliselit Wink
Makuu 10. Seuruu 7,5 (yksi lisäkäsky sivulle,kun jäi seisomaan vierelle ja parissa käännöksessä vähän jähmeä). Istuminen 9 (hieno, mä vaan en voinut olla tarkastamatta ja katsoin taakseni joten siitä -1p ja tuomarin toruminen päälle Laughing ). Luoksetulo 0 (kyynärät ilmassa jätössä+lisäkäsky maahan, pysäytykset jees mutta maahanmenossa taas ne kyynärät ilmassa). Ruutu 0 (nappisuoritus muuten mutta ruudussa oli kyynärät ilmassa), Hyppynouto 9,5 (hieman väljä perusasento). Metalli 9 (hieman väljä perusasento plus toi ravilla kapulan).Tunnari 0 (lisäkäsky lähtöön kun tuijotti liikkuria Rolling Eyes otti oman mutta jäi katsomaan toista kehää joten siinä lisäkäsky ja sit tuomarista pureskeli liikaa, kapula tosin oli aika siisti). Kaukot 6, (ei liikkunut yhtään, mutta taas ne kyynärät sekä yksi lisäkäsky seisomaan nousuun). Kokonaisuus 7 ('tämä koira ei halua mennä maahan tänään' Rolling Eyes ). Eli yht. 163,5p.