Riitan luona käytiin torstaina yksärillä tsekkaamassa EVL-liikkeitä.

Ensin tehtiin 3 liikettä putkeen, 3.s liike sellainen jota halutaan erityisesti vahvistaa joten siihen otin seuruun. Eli aloitettiin kaukoilla, jotka ok. Tosin kyynärät pakkasessa ja lumimaassa jälleen ilmassa.Keväällä ja paremmilla säillä tätä on muistettava treenata ulkona paljon, jotta ei jää noi kyynärät ilmaan jatkossa aina. Luoksetulo joka ok, seisominen voisi olla vieläkin napakampi. Nyt joka osio laukalla mikä hienoa, Kertulla helposti tulee viimeinen pätkä ravattua mutta tääkin alkaa korjaantua. Sitten seuruuta johon kisamaiset virittelyt, ei samalla tapaa 'syty' virittelystä kisamaisessa treenissä kuin vapaamuotoisessa, ehkä itte oon erilainen kisamaisessa..Jokatapauksessa tätä joku 5askelta vaan suoraa pätkää ja yllärinä palkkaus sukkapallolla siihen. Seuruu näytti hyvältä, lähti heti ekalla askeleella hyvin mukaan ja tuo ylläripalkka oli hyvä.

Sit kateltiin uusia liikkeitä jotka aika vähällä treenillä olleet vielä, joku kun on kouluttanut koiraansa luokka kerrallaan... Eli Idari jossa eka siirto meni seisomisen sijaan istumaan, seisomista vahvistetaan nyt runsaasti. Sit muut vaihdot ja idari ok mallilla, istumisessa kääntelee itseään kun seuraa mua katseellaan joten liikkumattomuutta tässä treenataan kulmaan vietävällä palkalla jonne vapauttelen sitten milloin mistäkin kohtaa idaria sekä suorapalkkauksella. Samoin teen erilailla jättöjä, esim. jokatoisella sivulla vain. Muutenkin pidän treenin monipuolisena sekä leikinomaisena niin pysyy liike kivana.

Ohjattu on meillä aika alussa, nyt tehtiin ekaa kertaa niin että mie en vienyt kapuloita ja tää sai sitten K noutohimon nousemaan ihan tappiin. Eli ryntäs uppeesti suoraan vasemmalle ohjatulle, jonka vei keskimmälle jonka vaihtoi suuhunsa ja sit meni hienosti oikealle jonka vaihtoi suuhunsa ja sen jälkeen toi sen mulle oikein hienosti sivulle. Oikeanpuoleinen piti tuoda joten melkein oikein, eikös niin ;) Nooh, sitten yllärinä vahvisteltiin merkkiä paljon ja sen jälkeen helpotelttiin niin että vain 1 kapula joka oikealla puolella ja toi sitä mikä menikin hienosti ja hallitusti ilman kapulan pyörittelyä. Jatkossa merkkiä vahvistetaan juuri näin että kapulat paikoillaan, alkuun nyt 2 kapulaa vain ja helpotettuna tehdään eikä ahnehdita liikoja.

Ruutu tässä taas merkki oikein hyvä. Tosin K ei hahmottanut ruutua lainkaan, tässä taas se että K näkee niin usein kun rakennan ruudun treeneissä sekä nyt oli hieman erilaiset törpöt, tosin en tiiä vaikuttaako se miten paljon. Kävin sitten näyttämässä ruutua Kertulle ja lopulta saatiinkin hyvä ruutuun meno joskin se himmailee ruudussa ennen seisahtumista. Mikä johtuu mun hitaasta palkkauksesta, tai siitä että mulla on paha tapa jäädä kattoo miten K seisahtuu ja odottelee ja vasta sitten heitän pallon. Joten nyt perspalloa vaan ruutuun jotta saadaan napakaks se seisahtuminen sinne. Nyt sitten treenaillaan merkiltä ruutuun lähetyksiä, vaihdellen puolta ahkerasti sekä muistetaan tässäkin ettei ahnehdita vaan rauhallisesti edetään.

Liikkurin käyttöä tarvitaan selkeesti mukaan enempi, onneks kohta alkaa ohjatut treenit. Turun kisaa käytiin myös läpi ja tunariin sain ohjeeksi että nyt pitää muistaa treenata useampi kerta/vko, aina lopussa liikkeitten jälkeen ja mega-palkalla.