Rauman kisat jäi väliin ja muutenkin taukoa ollut kun Kertulle tuli kohtutulehdus sekä sitten steriloitiin heti antibioottikuurin jälkeen.

Tällä viikolla käyty treenailemassa, Kerttu tuntuu olevan vähän rapakunnossa kun jo parin ruudun jälkeen läähättelee sekä painuu syömään ruohoa, vai stressaako se jotain?

enivei, menin treenaa Pisan kentälle jossa ei olla oltu vuoteen ja tehtiin upea ruutu, Jei! Tosin sivulle tulo oli vähän liiankin vauhdikas. Tunnarissa on tullut edistystä, tuo oman mutta ajoittain tekee niin että nykäsee väärää vähän mut välillä taas ihan tyylipuhdas noukinta. Tähän asti on tuonut nätisti mut viime kerralla rouskasi poikki koko paskan...Jotenka nyt sit vois ottaa vaan noukintoja erikseen ja sit tunnaria erikseen, matkaa pitäis saada kasvatettua pikkuhiljaa sinne Voi-tasolle. Seuruussa oon tehnyt tehotreeniä, en käsitä miten se ei edisty. Se edelleen pudottelee kontaktia ja ajoittain on väljää. Vai onko musta tullut neuroottinen jos sen suhteen. Siitä väljyydestä en oo ihan varma, mut näyttäis ajoittain siltä että paikka vaihtelee seuraamisessa ja mua ärsyttää ja masentaa kun se ei meinaa naksahtaa kohdilleen!

Liikkeestä seiso+maa on hyvät. Liikkeestä istu on vielä melkoisen avun varassa jota häivyttelen pois.Metalli alkaa sujumaan, vihdoinkin! Kaukoissa on tullut outo edistämien, tähän asti on ollut upeita tyylipuhtaita vaihtoja pitkältä matkaltakin tosin ei niin reippaita vaihtoja, mut nyt sit edistää 10cm ja yritin pähkäillä missä vaihdossa se etenee ja tais olla istu-seiso.. joten treeniä siihenkin nyt. Oon tainut ottaa sitä vaan liikaa kisamaisesti ja ilman takapalkkaa joten jospa haetaan motivaatiota sit tekemällä siitä taas kivempaa...

Avoimeen 12.8, pitää tsekata se pirun hyppy kuntoon ja tehdä koko homma läpi viikonloppuna jotta näkee miten se sujuu. Voittajaan sit 18.8+19.8 Hyvinkää+Keuruu, on varmaan liian aikaista mennä sinne mut mennään nyt kattoo mikä mättää ja jos vaikka joku sujuis..