Kiireinen viikko ollut. Kerttu pitää nyt tokotaukoa, on ihan mukavaakin tehdä sen kanssa muutakin välillä kun toko ollut päähommana nyt jo yli 3vuotta, eli nyt aattelin että tehdään+opetellaan jälkeä ja esineruutua yms leppoisaa yhdessä tekemistä, kattoo sitten josko kesällä käytäis tokossa kisaamassa. Syynä tähän tokotaukoon on myös Kertun vointi, se tuntuu stressaavan liiasta treenauksesta, ja stressaus on myös yksi syy sen jumeihin, joten Kertun hyvinvoinnin takia nyt tehdään sitten tämmöistä rauhoittavampaa ja leppoisaa toimintaa.
Tokossa keskityn nyt sitten Eppuun enempi, mutta tehdään rauhassa ja huolella, ei oo kiirus minnekään ja mennään kisoihin sitten kun ollaan valmiit. Epun kanssa pitää myös harjoitella malttamista ja odottamista eri paikoissa (huutaa+vinkuu yms), joten siinäkin on jo paljon hommaa sen tokoilun lisäksi.
Huomasin, että mulla oli nyt syksyllä hirmu hinku tavoitteissa ja kisoja on ollut (yli vuoden aikana) liian tiiviisti,etenkin kun ei oo liikkeet kuitenkaan olleet niin valmiit ja varmat, joten nyt relataan ja keskitytään vaan siihen yhdessä tekemiseen ja hauskuuteen. Uskon myös, että mun kisajännityskin hälvenee kun tehdään liikkeet nyt huollella valmiiksi ja saadaan paljon toistoja+onnistumisia ennen kisoja, nyt on ollut vaan niin kova into ja hinku mulla kisaamiseen.
Ja tosiaan kun ei oo kiire minnekään niin tehdään jutut nyt maltilla,huolella ja suunnitellusti niin varmasti ne tuloksetkin sieltä tulee :)

Eppu on tehnyt ke+pe iltana perusasentojumppaa ja volttia vasempaan seuruussa, paikka alkaa olla nyt parempi. Hieno seuruu me siitä saadaan.
Sit Eppu+Kerttu ovat tehneet Ottossonin leluilla aivojumppaa.