Kerttu aloitti ja alkuun paikallaan istuminen+makuu jotka ok. Sitten tehtiin virittelyjen jälkeen seuruuta ekaks pieni pätkä jossa palkka hitaassa käynnissä. Sen jälkeen kaukot, matkaa 5m m-s-i ja namipalkkaus ja sen perään jatkettiin s-i-m ja riehunta-palkka lelulla. Hienot kaukot! Sen perään sitten taas seuruuta jossa palkkaa perusasennoista ja sitten kokeiltiin tylsyys-seuruuta eli vain kentän reunoja suoraa seuruuta. Olikin Kertusta älyttömän tylsää ja alkoi haahuilla josta huomauttelut ja perään uudestaan jossa palkkaa välissä ja ei niin pitkää suoraa. Ja loppuun vielä pikku pätkä jossa palkka juoksusta parin askeleen jälkeen.
Ohjattu oli tänään jostain syystä alkuun hukassa, K ei meinannut älytä mitä tehdään tosin oli aika läkähdyksissä jo joten varmaan sekin vei terän. Lopulta onnistuneet suoritukset ja haettiin molempia puolia.
Ruutua, vasemmalla, tämä ok. Kokeilin jos komennan maahan suoraan, nämä hienot tosin vauhtia ei ollut ihan niin paljoa kuin yleensä läkähtymisen takia. Tunnaria tehtiin kisamainen jossa laitoin pienet namit oman molemmin puolin helpotukseksi sekä tuomaan vähän rauhallisuutta kapuloille ja toimi hyvin!! Oma tuli hienosti! :) Loppuun leikittiin ruutuun menoja läheltä ja perspalloa palkaksi niistä, yks Kertun lempparileikkejä tämä.
Eppu-Kirppu teki päivän hupi-osuuden, on se vaan niin hassu otus. Ruutuun menoja parista metristä jotka ihan ok, tosin pysähtymistä ei viel osaa mutta tää onkin tällänen leikki vaan ja mä juoksen ruutuun sen perässä palkkaamaan. Sit tehtiin takapalkalla pikku pätkä seuruuta+ liikkeestä seisominen joka oikein kiva, sit takapalkkana ollut narulelu olikin niin kiva että Eppu juos vaan ympäri kenttää pieru-laukkaa narulelu suussaan joten siihempä oli hyvä lopettaa ;)