Hengissä ollaan ja treenattu myös, kirjoittelu on vähän jäänyt nyt vähemmälle.

Kerttu operoitiin polven ristisiderepeämän vuoksi heinäkuussa TTA-tekniikalla ja on nyt kuntoutumassa siitä, toimenpide meni hyvin ja toipuminen myös. Treenit ja agit nyt sitten on tauolla, agi ehkä lopullisestikin koska en uskalla varmaankaan ikunaan tuota päästää radalle enää ja toisen polven ristisiteen rikkoutumisen todennäköisyys on myös melko korkea.

Eppu söi kesällä mökillä jotain jonka vuoksi pää turposi niin että Eppu muuttui norpaksi, ab-kuuri ja kortisonikuuri ja SM-tokot jälleen jäi meiltä väliin ja sitten vielä elokuun toinen tokokoe :( Nyt on ollut kunnossa, kopkop..Treenit on sujuneet hyvin, avoa ollaan hinkuteltu ja jos vaikka nyt kohta pääsis tsekkaan miltä se kisaaminen maistuu..Voittajan liikkeet pitäis ottaa työn alle, Eppu ylikuumenee kaukoista niin pirusti että odottelen tässä että saan lehmän hermot :P

Miiluskan kanssa on niin mukava touhuta <3 Tokosta pidettiin vähän paussia elokuussa ja touhuiltiin vaan muuta ja nyt taas aloitettiin treenaukset ihan tosi mielellä.
Viime viikonloppu oltiin Myytin leirillä jossa käytiin tekemässä jälkeä (meidän makkarajälkelyn alkeita siis) sekä treenattiin tokoa ja agia. Huippu kivaa oli ja etenkin Juha Ruokosen agility-koulutus oli leirin kohokohta :)
Myös meidän seuran agility-treenit jatkui nyt kesätauon jäljiltä ja mahdollisesti toinen treenipaikka on tulossa toisaalta, joten ahkera agi-treenaus on myös nyt alkanut.
Tokossa viime viikkoina ollaan treenailtu ja hiottu enempi nyt alon liikkeitä, ihan ok sujuuvat ja etenkin leirillä tuli hyvät huomiot seuruuseen jonka jälkeen sekin lähti sujumaan paremmin. Noudot sujuu hienosti.
Tänään kuitenkin reeni-suunnitelmassa tunnaria ja ruutua, saadaan vaihtelua alon tylsyyksiin ;)