Tänään oli vuorosssa Kertun koulu Lauttasaaressa. Vaikka treeneissä ei kaikki menny ihan nappiin niin oli todella hyvät treenit koska häiriötä oli aivan valtavasti!
Tehtiin paikallaan istuminen: alkuun levoton, nuuski maata sekä katseli ympärilleen mutta loppu hyvä. Makuu häirittynä: Tässä nousi istumaan, koiria+häiriöitä oli valtavasti Kn pepun takana, jolloin kävin palauttaa maahan. Sovittiin että Salla komentaa maahan jos nousee vielä. Sitten tuli jotain koirien haukuntaa tms Kn takana ja nousi istumaan jolloin S kävi komentaa maahan takas. Sen jälkeen ok. Ens kerralla pitää ottaa niin että käyn palkkaa välillä. Hyvä häiriötreeni eikä ottanut liikkuroinnista nyt mitään häiriötä josta saikin palkkaa.
Ruutu+merkki: Harhautui repulle pari kertaa, oli ruutu-matkan varrella. Otettiin reppu pois ja sain Kn merkille+ruutuun, merkki löysä ja ruudussa jäi aika eteen ja oikealle. Lisäkäsky sivulle tuloon.Sit tehtiin pari palkka-ruutua niin että vein merkille sekä pari merkkiä suorapalkalla.
Seuruu: Onnistui hienosti! paikka+kontakti oli hyvät ja teki hienoa seuruuta. Yritin olla katsomatta ja tuijottamatta liikaa mikä onnistui multa kans. Juoksun täyskäännös oli vähän väljä ja vasenpaan käännös vähän kömpelö multa. Tältä kun näyttäisi kisakehässä niin oisin iloinen :).
Luoksetulo: Hyvää tässä oli se, että K pysyi hienosti makuulla odottamassa vaikka lauma pikkutyttöjä tupsahti sen taakse seisoskelemaan n.puolen metrin päähän, vaikka mieli kovasti teki mennä moikkaamaan. Pysäytys läpijuoksuksi ja pari muuta jotka ei hyviä, tuli ravilla ja pysähtyi jotenkuten. Tehtiin sit lyhyemmältä matkalta mut ei kummoinen joten tehtiin sit puunkierron kautta jolloin saatiin ihan ok seisominen ja sitten erikseen maahanmeno joka tosi kiva. Puunkiertoja jatketaan ja leikitään näitä.
Kivat treenit, K ei häiriintynyt paikallaanmakuuta enempää häiriöistä ja kivaa oli ja todella tarpeen tälläiset treenit :).
Eppu-Kirppu treenasi iltalenkin yhteydessä. Tehtiin perusasentojumppaa seuruussa jossa tänään kohellusta aika lailla, nakit selkeesti heitti yli keskittymiskyvyn, mutta sit onnistuttiin. Liikkeestä maahanmenoa leikittiin vähän, meni kivasti.