Aamuiset taas:
Eppu
avon kaukoja, istumaan nousu uskomattoman tahmeeta ja käsiavulla tekee pompun kera jolloin liikkuu. Epulla on aina ollut maahanmeno tosi vahva ja sen kyllä huomaa. Noh, kaipa tää jossain vaiheessa onnistuu.. Noutoa jälleen, edistynyt leikkimisessä hienosti, tänään nosti ja toi pienen matkan ja piti suussaan hienosti :).
Kerttu teki metallinoutoa leikkinä, oikein hienoa. Askelsiirtymiä lisäksi jotka oikein kivat.

Päivätreenaukset:
Eppu
teki alkuun palkka-ruutua, alkuun kiersi törppöä kuiin merkille menisi mutta sitten kun näytin palkkaa niin hokasi idean ja menivät hienosti.. Jos tällä sais sitä ennen ruutua alkavaa palkan ennakointia poikkeen. Sitten makuu n.3min, häiriötä oli lähettyvillä kivasti kerrankin ja Kirppu pysyi hienosti maassa ja hiljaa myös. Pieni pätkä seuruuta joka häsellystä ruudun jälkeen ja ryntäsikin ruutuun kesken seuruun joten ihan hyvä tietää jatkossa tämä ja aletaan pitämään ruutua jo nyt sitten kentällä häiriönä.
Kertulla ohjelmassa erityisesti ruudun keskikohdan hinkkau. Merkit loistavia tänään jälleen, nyt se ampuu sinne sähäkästi niin kuin halusin. Ruudussa sen sijaan tekee sen piruetin joka heittää ulos ruudusta, hinkattiin sitten keskikohtaa niin kuin tarkoitus oli. Vähän ajatus hukassa mites sen nyt korjaan, kokeilin jo paria ideaa mutta ei tuntuneet ihan sopivilta. Pitää miettiä kosketusalustan käyttöä. Paikoillaan olot, jotka moitteettomat. Makuu tehtii kahdesti. Sitten loppuun puunkiertoja joissa lisäksi muutama seisomaan stoppaus käsimerkillä eri kohdissa nämä hyvät.
Molemmille pelkkä leikki ja lelu palkkaus kaikista päivätreeneissä tänään, hyvät ja kivat treenit :)