Eiliset treenailut, oli mahtava fiilis ja kivaa oli :) ensin taas metässä juoksemassa ja sit taas koulun kentälle.
Kuntopolulla saatiin hyvää kontakti-treeniä kun ohi meni vaikka millaista vipeltäjää ja Kerttu oli irti koko ajan.
Seuruu: Meni taas paremmin. Yhden kerran jotain kolahti jossain niin silloin kontakti herpaantui, mutta muuten kivaa. Juoksukäännöksissä tarvii apua lähinnä että olisi tiiviimpää. Tein extra-pitkän kaavion ja meni kivasti. Askelsiirtymät jees.Hidas käynti tiivistä ja kaikki käännökset siinä jees.
Makuu+istuminen: Jälleen palautin maahan. Mikä siinä on? Luuleeko se että en oo tosissani ekalla kerralla, höh! Istuimisessa sama juttu. pysyy kyl hienosti. En oo varma siirtikö etutassuja. Tein kyl vaikeen makuu+istumisen, jätin muuntajan taakse niin että se oli esteenä kertun vieressä ja mä menin taakse piiloon eli persaus minuunpäin.
Ruutu: Nää hienot! :D Pikkasen ajautui oikeeseen reunaan mut ruudussa oli ja toistolla sain sit keskelle-mut muuten hienot ja tehtiin kuuliaisesti alusta loppuun ja sit lopuks pari juoksua ruutuun+pysäytys ja pallon heitin ruutuun.
Metalli: Menee reippaammin kapulalle. Tarttui nyt hienosti.Ravaa takas. Mitenkähän saisin vauhtia palautukseen? :raaps: Oon ollut tän kaa aika varovainen koska oli alkuun niin vastenmielistä Kertulle.
Kaukot: Hienoja tänään. Vaihtelin matkaa 13-20metriä ja tein välillä vaan 1 vaihto ja vapautus selän takana oleville nameille ja sit välillä useampi. Meni hienosti.
Luoksetulo+pysäytykset: Paremmin sujui. Tulee reippaasti ja nyt käsimerkillä seiso (vois pysähtyy napakammin) ja sit suullisella maahan, se oli jees. Sit uusinta pelkällä maahanmenolla ja sen jälkeen läpijuoksuja.
Tunnari ts. TUNARI: Ihme säätöä tänään, meni ja teki nenätyötä hienosti. Kauhas väärää suullaan ja sit otti oikean. Toi kyl hienosti pudottamatta!:) Uusinta meni jo paremmin mut silti taas kuonolla tuuppas väärää ennen oikeeta mut jälleen toi nätisti mut pudotti sivulle istuessa :roll: Eli jospa tänään lyhennän matkaa ja teen vaikka parilla namilla oikea ympäröity ja sit perään kisamainen, jospa se auttais..
Jättöliikkeet: Muut ok, istuminen tarvii apua ja yritän pohtia millainen se mun 'istu' käsky pitäis olla. Mut nyt treenataan reipasta istumista vaan erikseen, sitä ei hirveemmin ole treenattu joten voisko siitä johtua ;)

Tänään tokoryhmien veto joten myöhään kotona, mut jospa sitä iltalenkillä kävis pienet treenit ottaa.