tänään tuli tehtyä se tyypillinen moka, edettyä liian nopeeta ja sit tultiinkin takaspäin vauhdilla
.
Ensin ulkona kentällä ruututreeniä, sama juttu kuin eilen paitsi matkaa lisää. Kaikki meni hienosti, tosin tänään T ei ollut apuna, joten juoksin itte namia viemään matolle ja takas, otin kolme lähetystä alkaen n. 15metristä päätyen n.25 metriin. Niissä ei mitään häikkää.

Sit sain kuningasidean ottaa tunnaria, tunaria, kisamaisesti kylmiltään ekaa kertaa kesän jälkeen, idiootti kun oon. Tulos, Kerttu meni ja kokeili innoissaan kaikkia suussaan ja juos takas mun vierelle ilman kapulaa.... äh! Potkinpa itteeni ajatuksissani ja eikun uudestaan sit vaan oman kapulan hakua, mikä meni melko ok. Mitä nyt kiva kapulan pudotus juuri samaan aikaan kun istuu sivulle, noh sit nosteltiin kapulaa kunnes se pysyi suussa siihen asti että sanoin irti.

Sit toinen loistokas idea syttyi ja aattelin ottaa grande finalen ruudussa ja ottaa yhden hienon ruudun tosi kaukaa, ääliö kun oon, jokatapauksessa se meni lopulta ok. Ongelmana oli varmasti myös se, että mä vaihdoin ruudun paikan (kun rakensin sen uudestaan) ja sit matkaa oli tosi paljon, n. 35m, ja sit kun lähetin ruutuun niin Kerttu kaartoi repulle joka oli suunnilleen puolivälissä sitä matkaa sivussa. Noh uus karjaisu 'ruutuun!' niin menihän se sinne lopulta, kolmannella yrittämällä sain sit K menee ruutuun täysin suoraan.

Sisällä illalla viel kaukoja naksu apuna. Matkan lisäys tuntuu olevan tosi hankalaa, ottaa heti pienet askeleet maasta seisomaan nousussa takajaloilla jos otan etäisyyttä eikä nami takana tuntunut toimivan takamagneettina, nooh lopulta onnistuttiin ja ollaan jopa n. puolessa metrissä menossa! =P Ja mitäs se oli 15metrii mitä pitäis saada? Hiljaa hyvä tulee...

Kerttu on ruvennut nyt nirsoilee ruokaansa koska odottaa treenejä ja tietää saavansa namia silloin, fiksuhan se on...