Viikko käyntiin taas :)
Uppee sää ja iltatreenit taas kotikentällä.
Kerttu aloitti idarilla, alkuun seuruun-virittelyt. Seisominen tuppasi menemään istumiseksi, korjaus onnistui mutta aina kun otin uudestaan niin ekana istui. Joten aattelin sitten että keskitytään tänään pelkästään siihen seisomisen vahvistamiseen. Pistin sukkapallon takapalkaksi ja johan korvat aukeni. Tein muutaman niin että samantein vapautus taakse seisahtumisesta sekä sitten niin että vapautin kolmannella sivulta sekä niin että vapautin koko kierroksen kierrettyä. Todella kivat. Sitten vielä loppuun niin että kolmannella sivulla seisominen. Seuruu+kulmat+kontakti todella hienot!!
Sitten K paikallaanmakuuseen (ihana kuiva kenttä!) kun rakentelin ruudun ja touhusin treenirepusta kapuloita, tämä jees. Ruutu+merkki, ruutu oikealla puolella tänään. Ekalla lähetyksellä merkki ok mutta ruutuun käskyllä epäröi ja tuli takas sivulle. Uusinta heti perään ja hieno merkki+ruutu! Palloa ruutuun palkaksi. Tehtiin näitä kolme toistoa, välissä myös pelkkä merkki+palkka, ja kaikki tosi jees.Nyt siis vain meno ruutuun+seisominen siellä.
Ohjattu+merkki jälleen oli ampaisemassa suoraan kapulalle, mutta sain stopattua ja uusiksi. Sen jälkeen taas merkki-treeniä jotka jees. Sitten kaksi oikean hakua väliin jotka todella hienot! Loppuun taas merkkiä.
Kaukot 15m+ seisomaan nousu,vapautus takapalkalle tennarille. Todella hyvä.
Tunnari Ältsin hyvä!!!! Takapalkkaksi pistin nakkia kuppiin, K ei nähnyt mitä laitoin ja kuppi oli todella takana mutta tais se arvata. Mut joo, vapautus kupille luovutuksen jälken. Ja oli todella hyvä tunnari :)
Sitten loppupalkaksi tennarin perässä juoksua puistossa.