Toko-iltamissa kävimme tänään, pitkästä aikaa joku, eli Miettisen Pia, tsekkas vähän meidän seuruuta yms, joten kiva reissu oli :)

Odottelu oli hieman vaikeeta teini-Miilulle mutta ihan ok sekin sitten sujui, lähinnä sellaista kateellisen maanista kyttäämistä kun muut treenaa. Miilu odottaa nätisti jos on kiinni esim seinässä, mutta mun pitämänä tulee tommoista jokomennääjokomennään-sähläystä. Hyvä treeni tässä oli jo pelkästään :).
Sitten kun oltiin melkein pari tuntia tota venaamista treenattu mentiin tekemään meidän vuoroa, jossa teimme vähän seuruuta, joka oli aikas hieno :) Keskittyminen on todella hyvä, kontakti ei pudonnut vaikka seuruutin myös suoraan kohti katsojia+muita koiria ja Pian eteen. Paikka hyvä ja ei edistä, himpun verran liian tiivis on, joten ohjeeksi saatiin että palkan suunnalla (palkka sivulta ulkoa) voisi sitä muokata jos niin haluan. Jäävien sekoittamiseen (seisominen menee maahanmenoksi helposti) saatiin ohjeeksi kuuntelutreeni mm leikin avulla sekä se että käyn käskyttämässä seisomaan ja jatkan liikkeen sit loppuun. Kaukojen seisomaan nousu oli vika pulma, lähinnä sellainen sähläys on siinä seisomaan nousun opettelussa ollut ja siinä ongelma oli tosiaan mun koska ite oon jättänyt namit nyrkkiin siihen kuonon eteen sekä antanut Miilun tökkiä ja töniä sitä naminyrkkiä siinä samalla kuin meikäläinen on tuijottanut vaan että mitenkäs se nyt nousee sieltä seisomaan. Voi miuta :P
Eli nyt tiukempi asenne siihen nyrkin tökkimiseen, mie valitsen siihen suullisen huomautuksen ja kädet lähtee pois selän taakse ja uskon että se riittänee, ja rauhallinen treeni nyt siihen sitten sekä vinkkinä tuli se että vois miettiä että opettais kaukot etujalat paikoillaan kun oon nyt opettamassa takajalat paikoillaan,, pitää pohtia sitä vielä, on vaan niin vakkiutunut siihen takajalat paikoillaan asiaan kun on sen jo aiemmin vanhemmille koirille opettanut joten pitää pohtia.
Olin kyl hurjan tyytyväinen Miiluun, se keskittyy ihan superhyvin ja tekee hienosti! :)

Laitetaans tähän pari kuvaa, toinen heinäkuulta mökiltä sekä toinen Miilusta tänään :)