Tänään AST:n kisat Espoossa, ihanaa, kisamatkaa vain 6min :) Aika luksusta.Molemmat koirat mukana ja ihan hyvin järkkääntyi vaikka kehät olivat samaan aikaan.

Eppu, tuomarina Reijo Hagström.
makuu 10, kovasti kyselin kehän laidan tuttavilta ja liikkurilta ja ilmeisesti ei ollut vinkunut kuin kerran ja silloinkin vaimeasti ja lyhyen aikaa. Mahtavaa Hymy
Seuruu 9, ihan ok, tuomari tykkäs, miusta ois voinut pitää kontaktia paremmin alussa.
Liikkeestä maahanmeno 9, sivulle nousu maasta oli aika vauhdikas. Hieno muuten.
Luoksetulo 0, katseli jotain kehän ulkopuolella ja mä yritin kikkailla vauhtia pienemmäksi kutsumalla omituisella 'tulevaan' käskyllä, joka ei tod toiminut, joten tuplakäsky tulemiseen sekä juoksi läpi. Tyhmä minä, oisin vaan huutanut sen 'tänne' ja Eppu ois juossu läpi niin ois tullut ees se 5 ja ois saatu ykköstulos :P
Liikkeestä seisominen 8, muuten jees, mutta kääntyi mun perään ohi mennessä. Hmm, ei oo treeneissä tehnyt tätä joten pitää tsekkailla miten menee treenilöissä nyt sitten..
Nouto 9, hieman pyöritteli, mutta ihan jees muuten.
Hyppy 8, tuplakäsky istumiseen ja istui sitten ihan kiinni esteeseen, joten kosketus  esteeseen takas hypätessä.
Kaukot 9 hienot kaukot, mutta pikkaisen ääntä mukana muutamassa vaihdossa.
Kokonaisuus 8.
Yht 151p ja II-tulos. Kirppu teki hienosti ja pysyi hyvin suoritus kasassa eikä kiehunut yli juurikaan, vähän yritti taas jotain numerolappua napsia ja pienesti ääntä kaukoissa mutta muuten jees. Mä voisin olla vielä rauhallisempi liikkeiden välissä kehujen kanssa, siis äänen käytön suhteen :).

Kerttu kävi hilpeästi perseilemässä EVLn ja tuomarina Hannele Pörsti.
Taitaa Kerttu jäädä nyt eläkkeelle tokosta, kisaamisesta siis. Ihan hyvä fiilis kehässä ja Kertulla tais olla hurjan hauskaa siellä mutta eipä Kertun kisoihin kannata rahaa enää laittaa. Aloitetaan eläkeläis-agility, toivottavasti, kunhan johonkin ryhmään päästäis.

istuminen 9, oli kylmä joten tassuja oli nostellut.
Makuu 0, nousi istumaan kun pääsin piilolle.
Idari
0, seisomisessa löysi upean hajun ja rupesi siinä pyörimään ja etsimään ilmeisesti jonkun pudottamaa namia ja pokkana syödä mussutti siinä sitten, kun tulin takas vierelle. On se hyvä ettei Kertulla käy aika idarissa pitkäksi Kieli ulkona
Seuruu
6, ihme että saatiin ees pisteitä :P Kamalaa seuruuta jossa sitten puoli välissä mulla meni lopulta hermo kun se jäi ruutua katselmaan, joten pysähdyin ja komensin Kerttu kovemmin hommiin, jonka jälkeen teki ihan ok.
Ohjattu 0, Kertusta siellä oli ihana liikkuri jota piti jäädä tuijottaa ja sitten juos merkille huihai ja sitten kun lopulta sain sen kiinnostumaan myös meikäläisestä niin teki ihan jees merkin, mutta sen jälkeen taas ajatus katkesi ja ois lähtenyt hakemaan oikean, kun vasen piti tuoda. Jep.
Luoksetulo 0, huihai-Kerttu juos läpi tuijotellen innokkaana vain liikkuria ja kivoja kehäsihteereitä. Siinä vaiheessa tokaisin että juu tää riittää kiitos.

Eli ohjaaja keskeytti, ja tuomaria nauratti ;)
Kerttu oli mukavan hilpeällä tuulella ja mua rupes myös huvittamaan koko touhu. Ehkä jos mulla ois yhä TVA- tavoitteita sen kanssa niin ehkä asenne ois toinen Kieli ulkona  mä nyt jatkan sen kanssa semmoista hyvän mielen-treeniä (ja ehkä sitä agia) ja ei viitsi enää rahaa kisoihin tuhlata sen kanssa. Voihan sen kanssa katsoa sitten joskus jos sen kanssa käy kokeessa viel, elinikää kuitenkin on vielä jäljellä toivottavasti useita vuosia. Tosin Kerttu ei oo ikunaan hirveesti välittänyt toko-kisoista, joten ihme että ollaan päästy ees EVL:aan asti Nolostunut

Alla muutama kuva Epusta ja miusta tän päivän kisasta, kerrankin meistä tälläisiä kisakuvia :)
Kiitokset kuvaamisesta (ja siitä että saa laittaa tänne blogiin) Tiia Hämäläiselle Hymy

1244317518_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244317361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1244317419_img-d41d8cd98f00b204e9800998e