Poikkeuksellisesti tänään Kertun Lauttasaari-treenit kun keskiviikkona on ystävyysottelu.
Me mennään Kertun kanssa joukkueessa mölli BH-kokeen tottisosiota touhuamaan. Eli katseltiin sitten BH kuvioita tänään, menivät ihan kivasti kaikki osiot. Seuruun pätkä nyt on Kertusta vähän ihmeellinen ja tylsähkö, kun on niin pitkää pätkää suoraa vaan mutta ihan kivasti se meni. Mun pitää nyt vaan yrittää takoa päähäni se seuruun kaavio ennen keskiviikkoa ;)
Sitten tehtiin eilisen kokeen korjaus-treeniä eli istuminen+makuu jossa istuminen ok ja makuussa kävi samoin kuin eilen eli nousi seisomaan vähän hämillään, jonka korjasin ja uusiksi ja sen jälkeen ok. Epäilen että kyseessä on se että Kn mielestä ekan paikallaanolon jälkeen mennään kehästä palkalle (onkin saanut vaan about miljoona toistoa tästä.. ) ja nyt on hämillään tästä uudesta kuviosta. Eli rutiinin puutetta ja lisää treeniä vaan ja muistettava treenata myös pelkkää istumista ja makuuta esim. liikkeiden alkuun toinen ja loppuun toinen. Idarin seisominen tässä kans hieno toisto eilisestä josta  pieni torunta ja uusiksi pari toistoa jotka sitten oikein hienot, tehtiin vain seisominen tänään. Merkkiä+ruutua tehtiin muuten vaan kun aikaa oli, tänään oli kehänauhaa melko lähellä merkkiä joten K jostain syystä harhautui koko ajan nauhoille merkin ohi joten hinkkasin merkkiä vaan ja otin yhden ruutuun (vasen) juoksun pelkästään, siellä taas heivasi ittensä käännöksessä ulos ruudusta. Pitää nyt tehdä sitä keskikohdan treeniä enempi.

Eppuli
teki iltatreeninään liikkeestä seisomista mooonta toistoa. Takapalkalla alkoi yhteinen ymmärrys löytyä joten jospa tämä joskus osataan ;)