Eilen oltiin treenaamassa Kompassilla meidän omalla vuorolla Liisa ja Hurjan kanssa, myös Sara oli koiransa kanssa mukana.

*Otin Ruutua, ensin muistuttelua niin et namia ruudussa ja sen jälkeen ilman niin että naksuttelin siitä että oli ruudussa. Meni aika jees, hieman Kerttua hämää se että namia ei löydy ja haistelee paljon siellä. Yritinkin huutaa 'seiso' mahd. nopeasti ja naksutella siitä.
*Metalli, meni jees, enää pientä tassulla pyörittelyä havaittavissa.
*Seuraamiset, aluks edisti mut tein paikallaan käännöksiä niin sai taas paikan löydettyä, muuten meni tosi jees. Pitäis vaan ruveta megapalkalla tekee pitkääkin seuraamista Voi-kaavion mukaan.
*Kaukoja, tein vaan yhtä siirtoa ja pääsin maa-seisossa jo metrin päähän. Tosin vieläkin vain joka toinen tuntuu onnistuvan, kun menee väärin niin lyhennän matkaa aina.
*luoksetulon pysäytyksissä tartteis saada vauhtia lisää mut kuitenkin pitäis saada niitä pysäytyksiäkin treenattua, pitää opettaa puunkiertoa niin jospa se auttais. Menee kuitenkin maahan ja seiso käskyt ok, mut ottaa muutamia askeleita joten pysäytykset pitäis saada napakammiks ja vauhtia paljon lisää, tai ees niin että tulee laukalla.
*Liikkeestä seiso ja maata tehtiin niin että palkka takana, auttoi siihen askeleiden ottoon selvästi. Tätä vois siinä luoksetulon pysäytyksissäkin kokeilla.
Lopuksi leikittiin motskulla ja agiputkella :)