Tänään hieman viileämpää joten pikaiset iltatreenit, ja kevyet sellaiset.
Seuruu. Aika nättiä. Juoksussa väljyyttä edelleen mutta muuten aika jees. Pidin katseen edessä ja hienosti tuli kontaktissa, mitä nyt sitä silmäkulmasta näin..
Pitää vaan ruveta ottaa välillä enempi sitä että tekee koko pätkän ilman palkkaa ja vaan lopussa palkka. Ja muutenkin pitäis ruveta tekee joskus kaikki liikkeet tai edes pari kolme liikettä putkeen ilman palkkaa niin ei korostuisi kisojen ero niin suureksi..
Ruutu: Palkkaruutu, sit taas lähetys tyhjään ja pysäytys ja sit myöhemmin treenien lopussa pari perspallo ruutua. Kaikki hienoja. Lopuksi yks kisamainen ruutu, uskaltauduin kokeilee ekan kerran sitä sivulle kutsumista niin että pää kääntyy vaan vasemmalle (koira ruudus takana oikealla) ja hienosti tuli sivulle, en tietty nähnyt miten läks ruudusta mut laukalla tuli sivulle johon nätisti tuli seuraamaan.
Kaukot: tänään jees. Matkaa 10m ja sit parista metristä nopeet vaihtelut mitkä jees.
Tunnari: Hienosti ottaa oman, mut pudotus taas metrin päässä musta. Treenailtiin sit nosteluja, jossa käskynä 'tuo' en uskalla käyttää sitä 'etsi' käskyä pelkkiin yhden tunnarin nostelu ja kantotreenailuun.Kepa kun ei yhtä kapulaa haistele vaan tuo vaan.
Metalli: Jees, ravilla takas mut tarttui nätimmin ja napakammin kuin aiemmin.
Liikkeestä istu: tätä treenailtiin, pienen kertailun jälkeen alkoi sujua hienosti. Hieman epävarma viel on, tarjoaa helposti maahanmenoa tässä.Mullakin vähän hakusessa viel se että miten saan sanottua 'istu' tai 'is' selkeimmin ja kumpi toimis paremmin...
Viikonloppuna ois tiedossa nyt sit kahdet kisat, Hyvinkäälle ei olekaan tulossa kuin 7 koiraa Voittajaan joten ajattelin nyt sit mennä kuitenkin, on lähelläkin niin ei pitäis rasittua koirakaan liikaa. Sit taas Keuruulla ei ole Voissa kuin mä ja Marjaana joten sen verran nopeasti menee se kehä joten kaipa sit otan sunnuntainakin Kertun mukaan. Kattoo nyt miten lauantaina menee. Ihan kiva kyl nähdä miten noi Voin liikkeet sujuu ja sit taas saada ittelle kisatreeniä.