Tänään taas iltatreenit hiekkakentällä.
Paik.makuu: Tosi jees. Touhusin ympärillä kaikkea ja ihmisiä kulki jne. Ei ongelmia.
Paik.istuminen: tosi jees tämäkin. Hieman etutassujen paikkaa vaihtoi mutta eipä muuta.Palkkasin makuut vasta molempien jälkeen (eli tein makuu+istumisen peräkkäin) jotta rupeis pikkuhiljaa rutiini muodostua siitä että makuun jälkeen ei aina juosta repulle ja että jaksaa sen istumisenkin.
Aloitin Ruudulla. Ihan jees, jostain syystä tänään ei niin innokkaasti juossut sinne mutta muuten jees. Yhden kerran ennakoi mutta toistossa ei enää.
Seuruut tosi jees tänään, jopa juoksukäännökset meni aika ok. Niitä on kyllä treenattava!
Kaukot, Muutama sähellys-vaihto mutta sen jälkeen jees. Matkaa kasvatin reilusti ja tuntui että liikkuis seiso-maassa (eli menisi ei-hissimäisesti maahan) Mutta vierelle palattuani huomasin ettei ollut liikkunut lainkaan (viiva maassa) Hienoa! Kuinkahan usein oon ottanut sitä uusiksi kun oon luullut sen liikkuneen. Taas ois apuohjaaajalle paikka avoinna...
Merkki: Tosi jees. Otin yhden läheltä muisteluna ja sit parin metrin päähän ja meni hienosti vaikka tänään ihan ekaa kertaa ämpäri merkkinä.
Ohjattu: Vain oikeaa tänään. Hieman liian kaukana oltiin tänään, mutta pienen muistelun jälkeen onnasi taas.
Tunnari:  Otin ekaa kertaa niin että muistutus yhdellä joka piilossa ja sen jälkeen 3 toistoa niin että 6 kapulaa rivissä ja namit kapuloiden välissä ja onnistui joka kerta!! Tokalla kerralla ainoastaan otti ekaks väärän suuhun ja vaihtoi sit oikeaan mutta kolmas ja eka täysin oikein. Ei edes syö kaikkia nameja ja nuuskuttelee pitkään ja hartaasti ja ottaa sit oman. JEE!

Metalli:
täysi katastrooffi, ei tuonut kertaakaan. Sit menin vaan maahan nurtsille istumaan ja laitoin metallin mun eteen ja tökin sitä ja hoin 'tuo' ja palkkasin sit herkkulohella. Mutta koska hermostuin ja laitoin metallia suuhun puoliväkisin, ideana oli saada edes pitotreeniä mutta ei onnaa koska ei ota suuhun vaan pitää suun niin auki ettei kapula pysy siellä. Ja kun mun pinna kiristyy sit niin ei tuu mitään ja Kerttu hösää kun alkaa lepyttelee jne. Tätä menoa saan sen kohta pelkäämään koko kapulaa joten nyt järki käteen ja tehotreeniä positiivisessa hengessä eli tehdään siitä nyt tosi kivaa ja erikoisherkkuja saa siitä jne. Ja sisätreenausta ja nostoja erityisesti.
Lopuksi vielä merkki ja lenkillä lyhtypylvään ympäri kiertoa ja vapaana juostessa pysäytys käsimerkillä :)