Yövuoron jälkeen muutamaks tunniks nukkumaan ja sitten koirien kanssa reenausta, oli alkuun vähän aivot puurona tosiaan :P

Molemmat koirat paik.istumiseen ja perään paik.makuuseen kun rakentelin kentälle kehää, meni hienosti vaikka häiriötä kivasti autotiestä sekä kentällä fillaroivista teineistä. Eppu
ruutu
, eka lähetys about puolivälistä voin matkaa ja stoppasi vähän ennen ruutua tarjoten pysähtymistä mutta toisella käskyllä hienosti ruutuun. Palkaksi leikittiin ruudussa ja laitoin samalla Epun huomaamatta kosketusalustan varmuuden vuoksi ruutuun jeesaamaan oikean kohdan löytymistä. Toka ja kolmas täydeltä matkalta ja hieno stoppi alustalla ruudussa. 
luoksetulon seisomaan-stoppaus
, törpöillä kerrankin ja kisamainen jättö ja palkaksi taakse patukalle. Hieno stoppi. Sen jälkeen palasina luoksetulon maahanmenoa, jätin Epun seisomaan ja siiitä kutsuin ja maahan ja taakse palkalle, tässä tarttesi tuplakäskyn maahanmenoon kun pysähtyi ensin seisomaan joten kuuntelutreeniä lisää.
Noudot, puu ja metalli. Metalli moitteeton ja puussa tehtiin pari kisamaista sekä muutama nostoja sivulletuonti niin että jätin kapulan mun ja Epun väliin.  Sitten Eppu lepoon.

Kertun vuoro,
ruutu
ossa merkille mennessä hieman häiriintyi luoksetulon merkeistä mutta stoppasi kuitenkin merkille. Ruudussa ajautui liian taakse mun mielestä joten korjautin paikkaa jossa sitten herpaantui ja juoksi takas merkille jossa stoppasin ja lähetin uudestaan ruutuun joka sitten ok. Kerttu ei huomannut lainkaan targettia ruudussa vaikka sen sinne tarkotuksella jätin jotta just se keskikohta tulis selkeämmäksi.
kaukot
25m, yhdess m-s vaihdossa hieman takamus alkoi painamaan mutta korjasi ryhdikkäämmäksi uudesta seisomaan-käskystä, muuten hyvät kaukot :) Sitten ohjattu nouto jossa kapulat veti joten tehtiin pari merkkiä alkuun ja sitten sai hakea oik.puoleisen. Tämä hieno.

Eppu pääsi vielä tekemään
ohjattu nouto, merkkitreeni vielä kesken joten vein merkille ja siitä lähetys ja nouto joka hieno :) Lopuksi molemmat taas paik.makuuseen kun korjasin kamat. Epulle soppii tämä tyyli (että on vaan käskyn alla makaamassa kentällä) paremmin kuin että on kiinni remmissä jolloinka silppuaa remmin ja huutaa.

Metsässä vielä piilottelin koirilta salaa tunnareita reitin varrelle ja lähetin koirat vuoron perään etsimään, yhtä kapulaa toki kerrallaan, hienosti löytyi tunnarit metsän pöpeliköistä. Piilottelin 10-15m päähän polun varrelle, lähinnä pidin vaan mielessä sen että aina kohtisuoraan lähtisivät etsimään. Pitäis vähän perehtyä enempi esine-etsinnän mualimmaan :) Ehkä toiveajattelua, mutta aattelin josko koirat yhdistäis sitten metsästä tunnarikapulan ja etsi-käskyn siihen että tokokentällä se mielikuva tulis mieleen vaikka kapulat onkin näkyvissä, heh ;)
Kerttuhan nyt osaa tunnarin mutta Epulla on nää alkeet vasta menossa.