Miilulla pläänissä maanantain treeninä päivän aikana pieninä paloina siellä täällä seisomista ja puu+metallinoutojen harjoitteluja. Seisomisessa oivaltamisen jälkeen homma eteni kivasti ja noudot etenee kivasti myös.
Illalla käytiin moikkaamassa Miilun sukulaisia ja seuraamassa heidän treenejä ja Miilulla oli ohjelmassa leikkimistä kentällä plus vähän sivulletuloja, nämä meni kivasti :)
 

Epulla treenisuunnitelmassa oli illalla luoksetulossa nyt käyttää avustajaa siinä takapalkkauksessa, kenttä oli vetistä upottavaa nurmikkomutalöllöä joka tuntui häiritsevän Eppua kovasti. Soralle siirryttäessä hieman paremmin, mutta pitää pohtia vielä tätä lisää. Nyt tehtiin niin, että heti stoppi käskyn jälkeen avustaja heitti Epun taakse palkan, mutta tässä ei oikein onnistuttu koska Eppu ei niin hokannut tätä. Isompi pallo tms ois ollut parempi tässä.
Epun kanssa vois ehkä toimia kuitenkin parhaiten nyt tuon ihan perus seisomis-alkeiden opettelun lisäksi se että palaan taaksepäin myös luoksetulotreenissä ja aloitetaan ihan lähellä pysäyttelyt.