Lepoa tulikin nyt kahtena päivänä. Eilen Teemulla meni myöhään töissä joten ei sitten enää lähdetty reenaa ja tänään oli Kertun 3. akupunktio joten loppupäivä rennosti otettiin.
Annan mielestä Kertun selän lihakset lauenneet nyt täysin, ei ole takaata vino enää ja seisoo symmetrisesti nyt kaikilla jaloillaan. Liikkuu hyvin ja koko takapään alueella kaikki normaalisti. Pää/kaula edelleen hieman vino, oikealle muutaman mm. taaempana mutta sai siihen osteopatiahoitoa stimuloimaan sitä joten voi auttaa siihen. Liikkeet katsoi ulkona, liikkuu hyvin. Seuraavat hoidot sitten vaan tarpeen mukaan jatkossa, jos nyt sattuisi pahenemaan niin mennään vielä kerran 3 vkon kuluttua.
Selkeytyi itselle vähän se Kertun ongelma: Jostain syystä lantion alueella tullut jumitus/hermopinne tms -> Kerttu alkanut liikkua niin ettei sinne satu (vinossa)-> selän lihakset jumahtaneet sekä koira mennyt vinoon asentoon koska tottui liikkumaan niin-> akupunktiolla ja osteopatialla hoidettu kipua sekä aktivoitu koiraa käyttämään toista puolta normaalisti ja suoristamaan itseään-> lopputulos: koira ei vino, selkä ok, liikkeet ok, koko koiran olemus ja vointi parantunut.-> hoidetaan vaan tarpeen mukaan jatkossa.
Nyt sitten asiat hienolla mallilla (kopkop).e035.gif