Nyt kun on ollut jo jonkin aikaa tiedossa, että Kerttu astutetaan seuraavista juoksuista (=tammi-helmikuu) niin treenimotivaatio on hieman kadoksissa, kun tietää että seuraavat kisat on ties milloin. Sit jos otamme sen urospennun siitä pentueesta itsellemme, niin saas nähdä milloinka kisataan seuraavan kerran.
Harmittaa hurjasti kun ois ollu oikeesti hieno vire päällä ja ensi kesänä ois ollut aivan mahtavaa päästä taas edustamaan SM-tokoon Sbty:tä staffijoukkueeseen. Nyt varmaan änkeen porukkaan valokuvailemaan ja koiran pitäjäksi, mukaan lähden kuitenkin varmasti ;)
Eilen kuitenkin oltiin treenaamassa taas Kompassin vuorollamme.
*seuruut: tosi jees, käännöksissä hieman väljyyttä ajoittain ja välillä tosi tiivistä seuruuta
* Kaukot: ensin joutui säätämään seiso-maata liikkumisen takia monesti, mutta sitten tosi jees.
* Ruutu; otin ekan niin että nami ruudussa mutta täys matka silti, hieman otti häiriötä matkan varrella olleesta repusta mutta ruutuun meni kuitenkin. Pari toistoo lähempää, ilman häiriöitä ja nameja ja meni tosi reippaasti ruutuun.
* Luoksetulon pysäytyksiä: maahan menee jees, mutta seisossa hiippailee. Vauhti putoaa myös helposti jo ekan kerran jälkeen. Treenattu näitä niin että pallo jätetty pienen riekkumisen jälkeen Kertun taakse, auttoi selvästi.
*paikallaan makuu; makuutin niin että koira oli selin minuun eli menin taakse piiloon, erittäin hyvin meni.
* Metalli: nouto on hyvä, pudottaa helposti sivulla ollessaan. Treenattu sitten vaan tätä loppuasentoa ja sit yhdistetty, nopeesti älysi :)
* Hyppynouto: Tosi jees, ainut vaan siinä että jos kapula lentää tosi kauas niin kiertää esteen helposti takastullessa,TÄTÄ TREENATTAVA