Kertun kanssa nyt ulkoilut olleet paremmalla mallilla sekä koira kunnossa muutenkin. Käytin sen Kirkkonummella hierojalla ja kaikki oli hyvin eli ei mitään jäykkyyksiä, jumeja tai muutakaan.
Kertun kanssa maanantai treenailut oli hienot, vauhtia riitti ja kivaa oli. Ainoostaan tunnarin ois voinut tehdä rauhallisemmin, pyöritteli kapulaa suussaan. Pitää enempi nostatella ja kannatuttaa tunnareita niin tottuu sen pitämiseen. Vika liikkeenä meno ruutuun iltaruualle niin juuri sillä hetkellä kun Kerttu oli syämässä joku kakara ampui rakettipapatteja n.15m päässä kalliolta heittämällä Sad Kerttu jähmettyi ja mietti tovin ja sen jälkeen läks kotiin päin juosten, koti tosin melkein vieressä onneks. Löysin sen meidän pihan leikkikentältä ja vein sen mukanani takas kentälle kamat hakemaan ja pystyi se syömään loput ruuastaan mutta en uudestaan ruutuun saanut.
Tänään sit käytiin myrskysäässä reenit, otin Epun kanssa sivulletuloja ja siinä pysymistä ja hiljaa oloa Rolling Eyes Sit maahanmenoja sivulla ja siinä pysymistä sekä sivulle nousua maasta. Töhötti taas ja ei oikein malttia vieläkään. Toukokuussa vois olla kisat tiedossa jos saisin tohon töhöön ajettua alokasluokan liikkeet siihen malliin että kehtais viedä kisoihin Wink
Kerttu meinas lähteä hipsimään kotiin ekaks kentältä mut sain komennettua takas ja sen jälkeen ei ongelmia. Ruutuun menoja ja sit pari maahanmenon kera, kaikki jees. Kaukot läheltä, oli hyvät. Pari vauhdikasta seuruu pätkää ja sit vaan leikittiin narulla.