Blogi on nukkunut talviunta ja mekin ollaan oltu talvitauolla, vähän pakostakin kun eipä juuri oo päässyt kummempia treenailemaan. Melkeinpä päivittäin on jotain näperretty, leikkimistä, perusasentoja, seuruuta paria askelta, takapäänkäyttöä.Semmoisia perusperusjuttuja siellä täällä pieniä hetkiä joita ei oo jaksanut tänne ees kirjailla. Nyt alkaa treenimotivaatio nousta kun rupeaa treenitkin kohta pyörimään ja kevät tulee ja kisakausikin starttaa 3kk päästä :)
Miilu on kasvanut hurjasti ja on nokkela ja aivan ihana nuori mies :))

Nyt pitäis tsekata kisakalenteria ja alkaa vähän tehdä treenisuunnitelmia ja tsekkausta kaikille koirille, Jee :) Kerttu tosin tuskin kisaa mutta pitää alkaa treenaamaan sen kanssa jos vaikka sitten joskus ja jos ei niin onpahan mielenpiristystä hälle kun se kuitenkin treenaamisesta tykkää kovasti.

Miilun kanssa päästiin Lentsun tavoitteellisten ryhmään, mun yövuorot sotki kuviota sen verran että 2 ekaa kertaa ei päästy paikalle, mutta nyt loppu kevät päästään onneksi joka kerralle :) Epulle yritän saada paikkaa paikallisen koiraseuran treeniporukkaan ja Kerttu jonottaa paikkaa erääseen voi/evl-ryhmään, pääsis Kerttukin touhuamaan taas :) Onneks on treeniporukkaa ja oman seuran vapaat treenit, joten niihin ainakin pääsee Kepa+Eppu sitten mukaan.
Piiralle on aika nyt maaliskuussa molemmille, Kertulle ja Epulle siis, saas nähdä mitä treenitauko isommista treeneistä sekä pitkät remmilenkit on tehneet Epun selälle ja Kertulle ihan kiva saada tsekkaus.

Tän päivän reenissä Miilulla kapulan nostoja, ne sujuu hyvin, sitten sivulla kapulan nostoa joka vaikeampi selvästi. Kaukoja, autettuna maasta seisomaan nousu.Seuruuta paria askelta kerrallaan, ihan ok. Lyhyt (alle 1min) paik.makuu ja paik.istuminen, nämä jees.  Eppu teki seuruuta muutamia askeleita, nyt on todella hyvä paikka ja ehkä himpun liian tiivis mutta mie tykkään. Sitten kaukoissa maa-seisossa palattiin ihan basic treeniin uudella käskysanalla. Kerttu teki myös seuruun perustreeniä, tosi jees ja sitten sivulla maahanmenoja jotka ihan salamannopeat joten ilmeisesti Kepan selkä on kondiksessa :D