Sairaslomalainen piipahti apteekki reissun yhteydessä Miilun ja Epun kanssa Purina-areenalla agi-kisoissa tänään. Miilu vinkui autossa pienesti lähtiessä, mutta Epun rauhallinen olemus auttoi ja automatkat sujuivat nyt loistavasti, ei pahaa oloa ei kuolaamista eikä vinkumistakaan alun jälkeen. Hallilla sossuteltiin, alkuun vähän jänskätti mutta nopsaan oli reipas pieni :) Rapsuttelijoita riitti ja löytyi mm. 14vkoa vanha bc-pentu leikkiseuraksi ja muitakin eri rotuisia koiria tuli moikattua. Nukkui autossa sitten sen aikaa kun Eppu oli omalla pyörähdyksellään hallissa. Hieno penneli :) Häkkireeni kotona edistyy, kummasti autta kun laittaa pennen sinne väsyneenä ;) 
Eppu taas oli Purinalla kuin pien sika, intoa riitti ja vinkuinkua, ei oo vähään aikaan oltu koirien keskellä ja Epusta se että on remmi päällä tarkoittaa samaa kuin että ei tarvii käyttäytyä. Joten sitten vaan rauhoituttiin ja moikattiin paria kivaa ihmistä ja sitten sivulla oloa ja siinä odottelua. Hyvää treeniä Epulle, pitää tehdä nyt useammin. Se vaan niin rakastais mennä tervehtimään kaikkia siis ihan ystävällisessä mielessä :) Tehtiin vielä lähtiessä tunnari parkkiksella, oma n.puol metriä vieraista, meni hienosti. Tokalla toistolla meni vaan ja nappas oman ja meni pissalle, eli tais hieman ajatus katketa :P Mut joo tää olikin eka kerta vasta näin joten tosi hyvä että on selvästi perillä asiasta nyt vaan toistoja, mikä tosin Epun kanssa onkin vaikeinta kun sillä toistot nostaa kierroksia ja sitten keittää yli

Päivän sisätreeneissä Miilun kanssa sivulletulotreeniä, kosketusalustaa sekä tarjoamisen kautta tehty maahanmenoja ja siitä seisomaan nousua. Paikallaanpysymistä maassa olossa aloiteltu myös.

Mahtavia uutisia, Paljon paljon onnea Suomen toko-joukkueelle MM-kullasta ja erityisesti onnitteluja Lentsulle ja Jatsille pronssista!!