Tänään alkoi 10:nen kerran alkeiskurssi. Jännitin kovasti miten Kertun kanssa sujuu ahtaissa tiloissa, ihan turhaan koska kaikki meni hienosti. Muutaman kerran intoutui haukkumaan, mutta silloinkin häntä heilui samalla ja kyseessä oli ison rotweilerin putkeen meno ryminällä josta komensin lopettamaan ja sit palkkasin kun tuli toistoa ja oli hiljaa vaikka muut haukkui :).
Aluksi viriteltiin koiria pitkin sitä pientä tilaa, mä olin myös Kertun kanssa käynyt ennen tuntia lämmittelylenkillä 20min. Tänään oli meille tuttuja asioita.Kontaktia sivulla istuen tuli paljon treenattua sekä paljon palkattua siitä että ei reagoi kolinaan, huutoon, haukkumiseen jne. Eli aivan loistavaa treeniä meille. Tosin taisin saada pitkiä katseita, kun pidän kaikki tauot Kerttua sivulla, mut todettu on jo että paremmin menee kaikki näin: ei tuhlaa energiaansa turhaan  sekä ei ryhdy vahtimaan liikaa muitten tekemisiä yms. Kerttu kyl kävi aika kierroksilla, läähätti jo heti alusta runsaasti sekä oli heti niin intona kun tehtiin.
Putkea
tehtiin, meni hienosti. Lähetin viereltä sekä niin että jätin odottamaan. Tosin tein vaan vasemmalta, oikea unohtuu helposti. Sit yksittäinen hyppyeste, josta oli tarkoitus kädellä esteen jälkeen vetää takas sivulle. Meni hyvin molemmat puolet.Sit ohjaaja sanoi että voisin ruveta tekee jo sitä , että ohjaisin oikealla kädellä esteen yli niin että kun K on esteen toisella puolella niin vedän sieltä esteen oikealta puolelta luokseni. Sit lopuksi venyttelyneuvoa ja lopuksi hyppy-putki yhdistelmä. Aluksi meni vikaan, mut toka kerta meni hienosti.
Sit lenkille+mentiin viereiselle kentälle, jossa Ruutu, kisamainen. Ois voinut olla keskemmällä muuten hieno. Sit leikittiin ja lähettelin vaan lennosta pitkin kenttää pari kertaa ruutuun ja seis, nää kivat. Sit Luoksetulo, iltaruoka takapalkkana, pelkästään seisomaan pysähdys joka hyvä.