Viikko käyntiin, Miilun (8vkoa) kanssa tuttuja juttuja jatketttu sisällä: sivulletuloja ja sivulla pysymistä ja kosketusalustaa. Sivulletuloissa jo tarjoaa oma-aloitteisesti sivulle tuloja sisällä ja ulkona :) Kosketusalustassa on menty hienosti eteenpäin ja oikein nätisti napsauttaa tassun alustan päälle. Naksuttimella merkkaan näitä. Ulkona käytiin leikkimässä lähikentällä päivällä ja illalla sekä omalla pihalla pitkin päivää :) Hienosti leikkiminen edistyy koko ajan, oon tosi iloinen siitä.Ulkona bongailtu jalkapallon pelaajia sekä valopää pyöräilijöitä ja kävelijöitä, ihan oikeesti oikeita valopäitä, eli otsalamput kaikilla Hienosti kaikki meni vaikka jo ilta pimeässä nää kaikki kohdattiin.

Kertun ja Epun räntäsade- treeneissä tänään Kertulla ruutu+idari ja Epulla ruutu+idari+luoksetulo.
Eppu aloitti ja tehtiin ruutu palasina, upea meno ruutuun (target apuna) ja siihen stoppi ja kävelin ruutuun ja siellä leikittiin. Sen jälkeen jätin seisomaan ruutuun ja takas lähetyspaikkaan jossa käskytin maahan ja taas kävelin ruutuun jossa namilla palkka pysymisestä+lelulla leikkiä sen päälle. Ja sitten jätin maahan ja loppuosa ruudusta, hienosti tuli vauhdilla sivulle jossa lelulla revittelypalkka. Hieno Eppu, keskittyi upeasti :)
Kerttu sitten, vein merkille ja siitä ruutuun, hieno ruutu mutta ennakoi maahanmenoa. Tarkoitus oli paloitella niin kuin Epullakin mutta Kertun kanssa meni sitten säädön puolelle, eli ensin se meni maahan omin luvin ruudussa ja sen jälkeen kun korjautin seisomaan se tuli pois ruudusta mun luo, joten uusi lähetys jolloinka sitten heitti ittensä liian sivuun, ei targettia jostain syystä yhtään huomioinut. Joten sitten hinkattiin vain sinne ruutuun menoa ja oikeaan paikkaan ja Kerttu vaan räiskäytti menemään keskittymättä :P Eli lähdetään tässä muistuttelemaan targettia uudestaan Kertulle kun näköjään ei huomioinut sitä lainkaan..
Eppu sen jälkeen teki idarin, ja oli todella hyvä muuten mutta se seuruu, huokaus, on vaan liian edessä. Käveltiin perään neliö kahteen kertaan niin että mulla nami ihan nenän edessä jotta on oikeassa kohdassa ja jotta pääsen palkkaamaan oikeasta kohdasta tiheästi. Nyt on pari ideaa mielessä miten lähden tästä eteenpän joten saas nähdä.
Kertun idarin aikana alkoi satamaan kovemmin räntää joten suoritus oli sen mukainen, karkas istumisesta seuraamaan (selvästi ajatuksella 'mie tuun siun luo niin leikitään että tehtiin jo kaikki ja nyt tulee loppu perusasento,jooko') ja seisomisessa kävi istumaan mutta maahanmenossa korjas paremmin itsensä maahan yhdellä käskyllä,ehkä se näki miun ilmeestä että tehdään uusiks jos ei tee kunnolla :P
Epulle luoksetulo, evl:n ja takapalkka, maahanmenossa autoin käsimerkillä, vähän nyki takapalkalle päin mutta hyvin teki stopit vaikka alkoi kierroksia olemaan jo. Loppuun vielä avon luoksetulo joka ok, takapalkalla tämäkin.

Ja eka kanankaula, ja äly ja väläys