Agin 2/10 jäi väliin, mutta nyt oltiin taas agissa eilen. Vähän jännää se kun kaikki saa itsenäisesti touhuta pitkin ja poikin rataa, olo on kuin siinä lastenleikissä jossa pitää tanssia ja pyöriä ja kun musiikki loppuu niin kaikki pysähtyisi. Paitsi että tuota musiikin loppumista ei siellä ole. Eipä siinä muuta mutta kun on alkeiskurssi niin henk.koht en uskaltaisi mennä koirani kanssa esim. puomia yksikseni ekaa kertaa (ja käsittääkseni niin ei saisikaan tehdä) niin kuin monet tuolla ja seurauksena oli melkein rotikan tippuminen sieltä... Enivei, taas lämmittelylenkki ennen tuntia. Otin lenkin lopuksi pienet tokotreenit kentällä. Kokeilin miten on merkki eli käsky 'eteen' muistissa ja hyvinhän se oli :) Sit lähettelin pitkin kenttää eteen ja pysäyttelin eri matkoilla ja palloa palkaksi. Pari kertaa otin niin että komensin pysäytyksen jälkeen maaahan, viikonlopun ruutua muistellen. Meni jees. Tosiaa törppöä en ollut ottanut mukaan mutta eipä tuo haitannut.
Nyt ostin tuonne agia varten Kertulle tassuihin suihkutettavaa luistonestoa ja kai se auttoi mutta K meni silti kyljelleen mutkassa kun juoksi putkeen...
Agissa verryttelyt alkuun ja sit hyppyharjoittelua itsenäisesti, tein kaikkea oikealla koska vasemmalla sujuu. Kolmea eri tyyliä eli yhdessä matkaan, vientihyppyä ja sit niin että jätin K:n esteen taakse ja kutsuin esteen takaa. Sitten tein sarjana kaks hyppyä ja kontakti A:lle, meni hienosti. Päivän oikea oppitunti oli kepit, mitkä meni ihan kivasti. Molempia puolia tehtiin ja K älysi nopsaan. Sit tehtiin itsenäisesti vielä puomia ja putkea. Kun tuolleen itsenäisesti touhuu niin tulee tehtyy ihan hulluna jotenka lopettelinkin sit jo n.20min ennen tunnin loppua sen reuhkaamisen, Kerttukin oli aika kierroksilla ja kuumissaan niin että korvan lehdetkin olivat punaiset sekä kieli ulkona kuin kesähelteillä. Sen verran hyödynsin vielä, että otin kaukoja niin että koiria meni Kertun pepun takaa ja muutenkin kaikkea touhua takana, hienot kaukot :). Sit taas rauhoituttiin ja venyteltiin siinä lopuksi ja lenkille tunnin jälkeen. Ihan kiva tunti ja Kerttu meni tosi kivasti, oli irti melkein koko tunnin.