Eiliset iltatreenit kotosalla, Eppu teki noutokapulan nostoa ja sivulletuontia. Tuo sivulle tuominen on kovin hankalaa, mutta onneks Manta-tukipuhelimesta löytyi vinkkiä siihen, tattista taas :). Sitten avon kaukot, tosi jees. Harjoiteltiin maa-seisoa, hitsit kun on hankala tämä Epulle opettaa, noh täytyy pohtia.

Tänään Epulla ekat treenit aamupäivällä lenkin yhteydessä pitkästä aikaa ei niin tutulla kentällä. Paikallaanolo, lyhyt, tosi jees ja hiljainen! Seuruu,pidempi kaava, ihan kiva vaikka välillä valuu liian eteen. Luoksetuloa, läpijuoksuja+seisomaan stoppia+ kisamainen, pientä ennakointia läpijuoksussa ekalla kerralla oli mutta korjaantui hyvin muuten kaikki tosi bueno. Kaukot, matkaa 10m, tosi jees.

Iltatreenit Sirkuskentällä Malminkartanossa. Eppu: Paikallaanolo, siellä ei piiloa joten vähän levottomamapi makuu nyt. Avon hyppy, hanakasti haluaa seisoa nyt esteen toisella puolella joten hinkuteltiin sitä istumista sinne nyt, alkoi sujumaan ihan ok. Noutoa, hinkuttelin sitä sivulle tuloa kapulan kanssa, lopulta onnistui hienosti.

Kerttu pääsi pitkästä aikaa mukaan ja oli ihan upea ja niin iloinen ja innoissaan :D Kerttu pääsi ensin demokoirana näyttämään puunkiertoa+stoppaukset siinä, ne oli hienot. Sitten paik.makuu+istuminen, oli kuin patsas vaikka skeittarit (Keepun inhokit) siellä kentän laidalla touhuili. Seuruu meni upeasti, frisbeetä palkaksi. Metallihyppy, ekalla kerralla piti pyöräyttää tassulla kapulaa mutta toistolla moitteeton. Ohjattu nouto, oikea, oli todella hyvä merkkiä myöten :)