Päivällä taas pieninä hetkinä siellä täällä Miilun kanssa tehty noutoja, paikallaanoloja, seuruuta muutamia askeleita, kosketusalustaa ja leikkimistä.

Illan treenit Sirkuskentällä. Miilu aloitti ja teki kosketusalustaa ruudussa, malttia mulle tässä vaan nyt etten etene matkan kanssa liian nopeasti. Ihan kivasti tää eteni ja lopuksi jätettiin lelu ruutuun ja sinne sitten pari lähetystä lelulle, ekalla kerralla juostiin yhdessä mutta toistolla jo sujui kivasti. Noutoja puukapulalla (nosto+tuontia mulle päin), meni hienosti! Tunnarin piilotus, hienosti meni ja etsi ja toi :) Narulelulla leikkimistä lopuksi :) On se niin mainio penska :))

Eppu aloitti ruudulla, lukitsi idarin törpöt ja en saanut sen ajatusta niistä pois, joten alkuun muutama vikaan sinne idarin törpöille, ja uusiksi ja lähemmäksi törppöjä. Lopulta onnistuneet, väliin leluruutu (kuningasidea..) jonka jälkeen seuraava meni ihmettelyksi (missäpallomissäpallo) mutta sitten taas onnistui ja tehtiin loppuun asti. Selvästi Epulle ei laitella mitään sinne ruutuun eikä myöskään perspalloja heitellä, se fiksoituu niihin samantein.Eipä oo tehtykään ikuisuuksiin leluruutua (vai ollaanko ikinä?), mutta tosiaan joku huippuidea tänään sit. Ja selvästi merkkejä pitää ruveta kentälle enempi laittelee. Tunnari, kisamainen, hyvin haisteli ja keskittyi, vaikka ruudut just tehtyinä, hyvin toi oman, pientä pyörittelyä kapulassa joten pitoreeniä. Seuruu tuntui paremmalta pitkiin aikoihin. Liikkeestä seisominen hyvä ja luoksetulon stoppi lähelle pysäytettynä hyvä mutta puolivälissä löysempi.

Kiitos treeniseuralle :)