Tänään pidettiin Malminkartanon sirkuskentällä SBTY:n tokopäivä, jonne olimme saaneet Pekka Korrin ja Riitta Jantunen-Korrin vetämään. Pekka piti alkuun meille luennon koiran motivoinnista, josta tuli hyviä ajatuksia ja ideoita etenkin Epun kanssa miten jatkossa vois kokeilla saada sitä kuumentumista ja ääntelyä pois.Liikkeitten välit pitää nyt muistaa laittaa treenaukseen myös ja Epun kanssa rutiinia enempi ja rauhallinen kehuminen palkaksi makuuseen.

Sitten kentällä olin Epun kanssa Riitan ryhmässä. Tsekattiin miltä seuruu näyttää ylempiä luokkia ajatellen ja kokonaisuutena ihan ok, mutta normaalissa kävelytahdissa tuppaa tosiaan ajoittain liian eteen ja välillä tiivistyy, hidas ja juoksupätkät suht ok, ohjeeksi saatiin perusjuttujen tekoa eli tehdään nyt perusasentojumppaa paljon jossa pääsen paljon palkkaamaan siitä että on kontaktissa sekä oikeassa paikassa heti alkuun sekä sitten vastapäivään isoa volttia tehdään. Jostain syystä seuruun paikka oli ihan ok sen juoksun jälkeen, joten voisiko olla kyse myös mun kävelynopeudesta eli alkuun en kävele tarpeeks reippaasti?

Sitten Ruutu tarkoituksena katsoa vaan miltä näyttää tässä vaiheessa, alkuun ei hahmottanut ja sitten ok mutta tuli epävarmaksi sitten, tehdään jatkossa targetin kanssa pitkällä matkalla ja lähempää ilman targettia ja välillä kutsuruutuja ja häivytellään targettia pikkuhiljaa ja pyritään saamaan Epulle itsevarmuutta ruutuun menoon ja varmuutta muutenkin siihen. Metallinouto saatiin vinkkejä varastamisen loppumiseen sekä siihen että miten tulisi kapulan kanssa paremmin sivulle eli nyt autetaan tulemaan sivulle ja ohjataan sitä tekemään isompaa kaarta kapulan kanssa. Kaukojen maa-seiso ongelmaan, takaspäin vaan ja perusperustreeniä paljon selkärankaan asti nyt vaihdot ja pelkällä äänellä vaan ohjaus. Ja naksun käyttöä mulla ja mahd avustajalla sitten kun pääsee joskus kauemmaksi. Sivuttaisliikettä jos tulee niin sisätiloissa voi hyödyntää seinää.

Hommaa riittää ennen voittajaa kauhiasti, pitää vielä videot tsekata että mitä kaikkea siel on muutakin, ainakin huomasin että teen koko ajan Epulle sivulletulossa isoa käsiapua, ennen liikkeitten alkua tosin mutta kuitenkin ihme huitomista :P