Eli Eppu on parantunut, antibioottikin loppuu huomenna. Olinkin luullut antibiootin antidoping varo-ajan väärin, se onkin vain 7vrk joten päästään kisoihin. Valitettavasti viikonlopun treenit jää väliin, joten viimeiset viilaukset ryhmässä jää tekemättä mutta jospa se siitä.

Tänään pienet treenit sisällä. Eppu teki seuruun viilausta, meni jees. Jäävistä seiso+maahan ja tavoitteena oli vahvistaa pysymistä kun tulen sivulle (Kirppu välillä ennakoi tässä), maahanmenossa ei ongelmaa ja seisomisessa kerran istahti mutta seuraavat kerrat meni jo oikein. Luoksetulo (hurjat 2.5m) jees ja pieni paikallaanmakuu jossa ähkintää vähän. Kierroksia sata kun näin pitkä tauko ja lepo ja ruokaakin vasta nyt saa normaalisti ja Epulle ruoka on iso juttu.

Kerttu sai tehdä seuruuta (lähinnä hyvän mielen takia), joka tosi upean näköistä! Intensiivistä ja upea kontakti ja napakat perusasennot.
Kerttu oli taas eilen hoidettavana 2vkon tauon jälkeen ja selän tilanne pikkaisen parempi ja Kerttu käyttää nyt lantiotaan liikkuessaan. Uusia kipeämpiä paikkoja tosin tuli ilmi, mutta se on ollut odotettavissakin kun nyt selän kramppi alkaa poistumaan. Nyt toivotaan, että seuraava kerta olisi vasta 3-4vkon päässä.