Jes, päästiin ulos treenaamaan tänään :) Ei ees haitannut että oli pimmeetä ja satoi, ei edes koiria ;)

Eppu aloitti paikallaanmakuulla joka ok. Sitten seuruu, voi elämä. Jospa saisin videoitua tän viikonloppuna niin näkisin kunnolla miltä se näyttää.Mie tuijotan koiraa ihan kauhean paljon, suoristin sitten selkäni ja sitten en ollutkaan varma tuleeko oikeassa paikassa. Nooh, jatketaan perusasentojumppaa sitkeesti vaan ja käännöksiä.
Sitten merkkiä laitoin targetin auttamaan merkin taakse, saatiin ihan hienoja onnistumisia!  Sitten ohjatun suuntien alkeita, namikipot merkin molemmin puolin ja lähetykset 3x per puoli, oikein hyvät.
Kerttu teki paikallaanistumisen joka ok. Ohjattua, tuli vähän vahingossa haastetta kun mulla olikin mukana mini-ohjatut jossa tummat laipat sekä hämärä kenttä, molempia haettiin 3 toistoa kumpaakin puolta. Huiput, mutta tätä pitää treenata paljon vieraissa paikoissa. Otin myös merkkejä ohjatun alkuun jotka ihan ok, mun pitää ruveta tässä tiukemmaksi ja eikä hyväksyä vain ok merkkejä kun Kerttu osaa tehdä loistaviakin. Seuruuta oikein hyvä peruspätkä, useampi toisto juoksusta pysähtymistä jossa eka meni pitkäks mutta skarppas sitten paikan ja mä osasin auttaa myös paremmin. Luoksetulo pilkottuna, muuten hyvä mutta viimenen pätkä (maasta sivulle) teki ravilla joten siitä uusintaa ja toimi vasta kun lelulla hetsasin.