Tän viikon ekat tokot, tuuli kyllä niin kovaa että törpöt vaihtoi paikkaa välillä.
Kerttu aloitti ohjatulla, merkit tänään hyvät, ei kertaakaan yrittänyt suoraan kapuloille. Vauhti sais loppuun asti pysyä, välillä tekee priimat mutta sit välillä hidastaa raville vähän ennen merkkiä. Mutta uskon että vauhti tulee kun kokemusta ja varmuutta tulee. Tänään ekaa kertaa Riitalla käynnin jälkeen kaikki kolme kapulaa käytössä, ajattelin että helpotan niin että vien keskimmäisen kauemmaksi mutta se sai yllättäen aikaan sen että K haki oikean mutta kääntyessään tuomaan se bongasi keskimmäisen kaukana ja läks sinne ja vaihtoi Noh tähän väliin onnistunut toisto ja sit jälleen sama moka. Pähkäilin aikani ja pistin sitten kaikki kapulat samalla tapaa (eli kisamaisesti) ja tän jälkeen ei mitään ongelmaa! Haetutin molemmat puolet kertaalleen ja sitten vielä pari merkkiä nämä kaikki ihan jees. Selkeesti, (sitten kun liike alkaa olla varmempi) pitää reenata sitä että on rojua+muita kapuloita siellä takana kauempana.
Idaria alkuun koko satsi kisamaisesti, oikein jees. Mukaan lähtö maasta saisi olla reippaampi. Ja mun pitää muistaa oman kulmatyöskentely  kans niin en välillä kopsauttaisi polvella Kerttua käännöksessä Rolling Eyes Sit tehtiin perään koko neliö ilman jättöjä, tämä jees. Sitten vielä palkka seisomisesta ja palkka ekan kulman jälkeen.
Metallia tasamaa noutona,tää pitää ottaa ohjelmaan nyt useammin, metallin ällötys näkyy vaikka siistin noudon tekeekin. Hypyn kanssa onneks tää on parempi.
Ruutu, vasemmalla. Alkuun taas vasen hankala mutta hokasi sitten kuitenkin ja ihan jees toistot. Kaartui vähän oikeaan reunaan ruudussa joten otinpa sitten kosketusalusta-treeniä ruudun keskikohtaan (juu naura vaan Marjaana Wink ).
Eppu-kirppu kehiin seuraavaksi, koska kosketusalusta ja ruutu oli paikoillaan niin otettiinpa extempore sitä sitten. Aluks juoksin Kirpun kanssa yhdessä ruutuun ja kosketusalustalle, mutta sepä hokasi sen sitten parin toiston jälkeen ja leikittiin sitten ruutua+kosketusalustalle seisomaan menoa. Olipas kiva leikki meistä molemmista, ja oli kiva nähdä kun lamppu syttyy Kirpulla pään yllä.
Sit ihan pikku pätkä seuruuta, semmoista Kirpun näköistähän se on Wink Sitten vielä pikku paikallaanmakuu ja ei ääntelyä! Aiemmin päivällä 2min makuu luun edessä myös onnistui ilman ääntelyä joten jospa tää tästä pikkuhiljaa.